Tabu
BEAUTYSlider

Ghid despre aplicarea unui parfum pentru bărbați: pielea curată și căldura, esențiale

Cu siguranță nu vrei să fii tu cel al cărui parfum persistă în cameră până când cineva deschide geamul și aerisește. Vrei să fii bărbatul care emană un parfum amețitor, dar discret, cu acorduri senzuale care stârnesc dorința de a se apropia, urmărindu-ți parfumul din gama parfumuri Chogan. Tot ce trebuie să știi este tehnica potrivită și cele mai bune locuri de aplicare a unui parfum bărbați.

Cum se aplică parfumul pentru bărbați

Locurile ideale pentru a aplica un parfum bărbați sunt punctele de puls, adică locurile în care corpul este cel mai cald, ceea ce ajută ingredientele să se elibereze treptat și uniform. Gâtul, încheieturile mâinilor, pieptul, umerii și cotul – acestea sunt locurile, unde parfumul se desfășoară foarte bine. În plus, spre deosebire de femei, bărbații pot profita de maxilarul inferior și de antebrațe pentru a face din strângerea de mână o experiență. Dar, pentru a evita să ți se simtă parfumul de la kilometri distanță, alege doar două sau trei locuri în care să îl aplici.

De asemenea, trebuie să îți amintești că există zone interzise pentru parfumuri.

Evită să le aplici pe păr, la subraț și pe alte zone sensibile (știi la ce ne referim), deoarece alcoolul și alte substanțe conținute în parfumuri nu se înțeleg cu acestea, provocând iritații și mâncărimi și uscând pielea, lucru pe care probabil vrei să-l eviți cu orice preț.

Cât de mult parfum este ideal

Nu-ți putem da un sfat universal cu privire la care este cantitatea ideală de parfum bărbați, deoarece aceasta depinde întotdeauna de compoziție, de tipul de parfum și de concentrația acestuia (vezi diferența dintre parfum, apa de parfum, apa de toaletă și apă de colonie). Pe pielea uscată, parfumul durează ceva mai puțin decât pe pielea grasă. Iar în ceea ce privește intensitatea, aceasta trebuie aleasă în funcție de ocazie. Colegii cu care împarți un birou îți vor mulțumi probabil dacă te limitezi la un parfum bărbați subtil, de tipul celor de la parfumuri Chogan. Poți adăuga puțin mai mult dacă mergi la un eveniment în aer liber, iar dacă mergi la o petrecere, poți adăuga încă o picătură sau două.

Ai grijă cu un parfum nou, întotdeauna este mai bine să îl încerci mai întâi. Începe prin a aplica o cantitate mică pe încheieturile mâinilor și lasă să treacă câteva ore pentru a vedea dacă parfumul este încă perceptibil. Dacă nu-l mai simți, poți pulveriza puțin mai mult.

Stăpânește tehnica de aplicare corectă a parfumului

Momentul ideal pentru a aplica parfumul este după duș. Acesta este momentul în care toate celelalte mirosuri au fost îndepărtate de pe piele, iar porii sunt deschiși din cauza căldurii, permițând parfumului să fie perfect absorbit de piele. Usucă-ți bine pielea, răsfaț-o cu o doză de cremă hidratantă (folosește o cremă de corp fără parfum) și pulverizează parfumul de la o distanță de aproximativ zece-cincisprezece centimetri înainte de a te îmbrăca, deoarece compoziția parfumului îți poate deteriora hainele, accesoriile sau ceasul.

Nu pulveriza parfumul în aer

Ce mai poți face pentru ca parfumul să reziste mai mult timp atât în flacon, cât și pe corp? Evită aceste greșeli comune și sfaturi eșuate.

– Nu pulveriza parfumul în aer pentru a te afla sub ploaia de micro-picături care cad… O faci și tu? Atunci este timpul să te oprești, pentru că acest truc face doar ca podeaua camerei să miroasă minunat, dar efectele sale asupra corpului tău vor fi reduse, deoarece ingredientele parfumului tău trebuie să reacționeze cu pielea ta.

– De asemenea, nu ar trebui să îți freci brațele după ce ai aplicat parfumul pe încheieturi pentru a intensifica, se presupune, mirosul. Din contră, accelerezi evaporarea, oprind desfășurarea treptată a parfumului de la notele de vârf la cele de bază.

– Depozitează sticlele de parfumuri Chogan într-un loc răcoros și întunecat. Schimbările bruște de temperatură sau lumina soarelui nu vor face decât să le scurteze durata de valabilitate și chiar să le schimbe complet parfumul.

– Din aceleași motive, nu lua toată sticla cu tine într-o călătorie, este mai bine să optezi pentru varianta de călătorie de parfumuri Chogan.

– Mai puțin înseamnă mai mult. Chiar dacă nu îți mai simți parfumul după un timp, ceilalți îl vor simți și probabil că nu va fi nevoie să mai adaugi mai mult. Aplicarea lui o dată pe zi ar trebui să fie suficientă.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Oferte de vară

realitatea

Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a măritat cu un milionar de 62 de ani

Andreea Damian

Trucuri economice de beauty

realitatea

Rapperul T. I. își duce anual fiica la ginecolog pentru a fi sigur că mai e virgină

Andreea Damian

Reacția lui Dan Badea după ce a fost înlocuit la iUmor

Andreea Damian

Cum să-ți epilezi corect linia bikinilor ca să eviți iritațiile pielii

Andreea Damian

Scrie un comentariu