Tabu
FASHION

Ce haine să porți pentru a părea mai înaltă?

Dincolo de tendințe, moda este înainte de toate o chestiune de gust și hainele noastre sunt acolo pentru a ne pune în valoare și pentru a ne ajuta să ne simțim bine cu noi înșine. 

Alegem dintre cele mai populare piese după gusturile noastre. Unii oameni vor ceda tendinței balerine flat, în timp ce alții vor opta pentru kitten heels. Iar printre cele mai la modă look-uri ale momentului vei avea o paletă largă la alegere pentru a găsi piesele care ți se potrivesc, de la geanta hobo, până la îmbrăcăminte argintie și accesorii maximaliste.

Toată lumea are culorile și croielile preferate, care corespund nuanței pielii sau formei corpului. Și dacă vrei să arăți puțin mai înaltă, există și piese de modă din care să alegi. Pe TikTok, influencerul de modă Sarah Kassmi și-a împărtășit micile sfaturi pentru a arăta mereu mai înaltă.

Sfaturi de modă pentru a părea mai înaltă

Ea începe cu haine, dezvăluind sfaturi pentru a arăta ca și cum ai câștigat câțiva centimetri fără a purta neapărat tocuri. Ea citează în special faptul că poartă o ținută monocromă. „Să te îmbraci într-un look total în aceeași culoare cu siguranță te va ridica”, explică ea, cu imagini de susținere. Ea continuă cu linii verticale, care „dau o impresie de mărime”, apoi modele cu talie înaltă care „vor da impresia că picioarele tale sunt mai lungi”.

Apoi, ea abordează cazul pantofilor. „Pantofii nude sunt aliatul tău, o pereche de pantofi care se va potrivi cât mai bine cu culoarea pielii tale, care va da impresia unor picioare mai lungi”, explică ea. Dacă vrei să porți tocuri, ea recomandă o formă de tip pompă, cu decupaj în față dezvăluind laba piciorului, deoarece aceasta va avea un efect de alungire a piciorului tău. Pe de altă parte, ea nu recomandă pantofii cu bretele, care, dimpotrivă, ar putea tăia piciorul și, prin urmare, nu vor da acest efect de mărire.

În cele din urmă, ea încheie amintind importanța posturii. „ Dacă ești aplecat, vei pierde inevitabil centimetri, în timp ce dacă stai drept, îi câștigi”, conchide ea.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Trend Alert: Blugii suflecați

realitatea

Kate Moss, Basic Instinct shooting pentru Vogue UK de aprilie

realitatea

Primele imagini ale colecției Versace pentru H&M

realitatea

Trend alert: Tinuta din dantela

realitatea

Louis Vuitton, cadou aniversar pentru Crucea Roșie

realitatea

Cel mai cochet butic

realitatea

Scrie un comentariu