Tabu
Image default
FASHION

Care sunt aspectele de care trebuie să ții cont când alegi încălțămintea sport la modă pentru femei?

Alegerea pantofilor sport pentru femei este o provocare. Merită să acorzi atenție parametrilor importanți ai unor astfel de modele de încălțăminte, precum și să iei în considerare cu atenție scopul acestora. De asemenea, este important să combini pantofii sport cu alte articole vestimentare. Iată câteva sfaturi despre alegerea pantofilor sport și câteva sugestii de stil.

Ce să cauți atunci când alegi pantofi sport de damă?

Doamnele care se gândesc să cumpere pantofi sport ar trebui, în primul rând, să aleagă astfel de încălțăminte în funcție de pentru activitatea lor. Uneori, încălțămintea sport este menită pur și simplu să fie folosită pentru plimbări zilnice, mersul la cumpărături sau întâlnirea cu prietenii, iar în alte cazuri, acești pantofi sport dama  sunt destinați unui anumit tip de sport, cum ar fi alergarea, fitness-ul sau ciclismul. Pantofii sport ar trebui să fie caracterizați prin funcționalitate și confort pe de o parte și un aspect la modă pe de altă parte, care să se potrivească cu diferite stiluri. 

O pereche de încălțăminte sport bună are următoarele caracteristici:

  • este ușoară, confortabilă și comodă, cu greu o simți în picioare,
  • are o amortizare bună, care este deosebit de importantă în cazul alergării (nu numai pe o suprafață naturală, ci și pe o suprafață întărită),
  • are un design ergonomic,
  • are un vârf rigidizat,
  • talpa este profilată, asigură stabilizarea și aderența adecvată la sol.

Foarte important este și materialul din care sunt confecționați pantofii sport. Merită să acorzi atenție atât modelelor din piele naturală, cât și din țesături speciale. Pentru toamnă, cel mai bine este să alegi modele mai înalte din piele, ajungând, de exemplu, deasupra gleznei. Pentru vară, cele mai bune modele sunt cele care asigură un nivel optim de ventilație și, astfel, previn transpirația. Atunci când decizi să cumperi pantofi sport pentru femei, ar trebui să iei în considerare cu atenție activitatea fizică, deoarece brandurile cunoscute au pregătit pantofi speciali de alergare și de mers, precum și modele sport universale. 

De ce este atât de importantă alegerea pantofilor sport?

Pantofii sport ar trebui să faciliteze desfășurarea unui anumit sport sau activitate fizică, iar doamnele care caută pantofi sport pentru ele ar trebui, prin urmare, să aleagă un model care să ofere amortizare, stabilizare și ventilație adecvate. În plus, pantofii trebuie să fie confortabili și să nu frece sau să provoace vezicule. 

Pantofii sport bine aleși sunt concepuți pentru a asigura practicarea în siguranță a unui anumit tip de sport. De exemplu, încălțămintea ușoară este cea mai bună pentru jogging, dar pentru drumeții montane ai nevoie de pantofi de trekking speciali. Prin urmare, merită să ajustezi tipul de încălțăminte la activitatea fizică, precum și la propriile nevoi. 

Cu ce ​​să combini pantofii sport? Sugestii de stil 

Pantofii sport de pe Answear pot fi acum combinați cu pantaloni, fuste și rochii. În cazul stilului tipic sportiv, merită să ții cont de propriul confort. Un bun exemplu de ținută pentru plimbare este o combinație de pantofi sport cu blugi, un tricou și o jachetă din piele sau denim. Un alt stil interesant este o combinație de pantofi sport cu o jachetă matlasată, o pălărie confortabilă și o eșarfă la modă, și pantaloni chino. 

Combinarea de pantofi sport cu o rochie tricotată va fi, de asemenea, remarcabilă. Un astfel de set va fi perfect pentru ieșirea în oraș cu o prietenă, pentru o cafea. Prin urmare, pantofii sport sunt perfecți pentru sport și stilul casual de zi cu zi. 

ARTICOLE SIMILARE

Sarah Burton a devenit faimoasă, dar a rămas modestă

realitatea

Jennifer Lopez, apariţie bizară pe stradă. Fanii ei au rămas fără cuvinte

Andreea Damian

Rebecca Hall sau Juliette Binoche?

realitatea

Un parfum pentru cele care văd viaţa în roz

realitatea

Meghan Markle a înregistrat un record fantastic

Andreea Damian

Mari reduceri la Zara Home și Debenhams Home

realitatea

Scrie un comentariu