Tabu
FASHIONSlider

Tendințe: descoperă cele 10 piese esențiale ale anului 2020

Anul 2020 a fost marcat de pandemia de coronavirus. O criză a sănătății care a afectat lumea modei, plasând tendințele sub semnul confortului.

Facem bilanțul tendințelor pentru 2020. În acest an s-au remarcat multe piese vestimentare. Există câteva tendințe puternice, potrivit raportului platformei de cumpărături Lyst.

Nu este surprinzător că, pe primul loc în acest clasament, găsim accesoriul care a marcat definitiv anul 2020: masca. În total, numărul căutărilor pentru termenul mască este de peste 502%, un număr impresionant. Dar nu ar trebui să vă neglijați stilul doar pentru că vă acoperiți fața. De aceea, mulți au optat pentru masca cu logo Off-White, cel mai vândut articol al anului, cu o creștere de 496% a căutărilor între ianuarie și martie.

masca Off-White

Pe locul doi în acest clasament, găsim o pereche de sandale de la Birkenstock. Modelul Arizona se remarcă de restul și a stârnit cel mai mult entuziasm.

sandale Birkenstock

Pe ultima treaptă a podiumului, găsim marca New York Telfar și geanta sa de cumpărături. Acest model a explodat în special datorită Alexandriei Ocasion-Cortez care a purtat această geantă. Raportul anual al Lyst a observat o creștere cu 163% a căutărilor într-o săptămână.

geanta New York Telfar

Anul acesta, odată cu lockdown-ul din martie, am pus deoparte blugii pentru a face loc pantalonilor de jogging, care sunt vedetele anului 2020. Potrivit lui Lyst, „cererile de îmbrăcăminte sport au crescut brusc în 2020 și căutările pentru jogging Nike au explodat cu 213%”.

Pentru a fi elegantă în timp ce vă simțiți confortabil în haine, „rochia de somn” era piesa perfectă. Această rochie largă cu mâneci bufante a fost unul dintre cele mai solicitate articole ale verii, potrivit Lyst.


O altă rochie emblematică pentru vara anului 2020 a fost cea semnată de House of Sunny. Această rochie din plasă verde cu imprimeu psihedelic a fost foarte populară în perioada mai – iunie. De asemenea, am văzut multe vedete cu, cum ar fi Kendall Jenner sau Bella Hadid.

Kendall Jenner, în rochie House of Sunny

Prada a decis să reediteze cele mai cult modele ale liniei sale. Unele piese noi, precum acești pantaloni scurți Prada gabardine, au acumulat peste 10.000 de vizualizări de pagină în ultimele șase luni. Lyst precizează că această nebunie neașteptată se explică prin popularitatea reînnoită a pantalonilor scurți de box.

pantaloni scurți Prada


Nimeni nu se aștepta la revenirea saboților de spumă. Crockerii au fost revizuiți de multe ori și astfel s-a impus anul acesta drept una dintre cele mai populare piese.

Alte încălțăminte super confortabile pe care le-ați văzut anul acesta: UGG.

Pe a zecea poziție în acest clasament se află un tricou simplu, dar cu umeri buretați, care fac diferența. Semnat The Frankie Shop, acest tricou ne aduce aminte de anii ’80.

ARTICOLE SIMILARE

Lady Gaga, fără machiaj și cu blugi rupți pe scena Premiilor Oscar 2023 – VIDEO

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Cum a inspirat moda Rebelde o generație pop-punk latino

Andreea Damian

WOW! Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu. Cele două parcă ar fi surori

Andreea Damian

Trend Alert: Blugii colanți

realitatea

Tricouri rock cu designeri

realitatea

Scrie un comentariu