Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Tudor Chirilă a dat lovitura la Hollywood. În ce film va juca

Tudor Chirilă va apărea pe marile ecrane în această vară, într-o producție hollywoodiană. Alături de el va juca un alt român, Florin Piersic Jr. Filmul are în distribuție nume grele ale cinematografiei, precum Samuel L Jackson și Michael Keaton.

O mare parte din producția „The Protégé” a fost filmată în România, de către Frame Film, producătorii serialului „Las Fierbinți”. Filmul a fost regizat de Martin Campbell, cel care a stat în spatele producțiilor „James Bond: Casino Royale” și „The Expendables”.

Cei care vor urmări filmul, vor avea ocazia de a vedea și alți actori români cunoscuți, mai exact pe George Piştereanu şi Cosmin Dominte.

Povestea este concentrată asupra Annei (Maggie Q), o tânără care a fost salvată în copilărie de legendarul asasin Moody, interpretat de Samuel L. Jackson. Anna a fost antrenată ani de zile pentru a deveni unul dintre cei mai buni asasini plătiți din lume. Însă viața ei este complet dată peste cap, atunci când Moody este asasinat. Anna decide să plece în căutarea criminalului pentru a se răzbuna, iar totul se transformă într-un joc de seducţie şi dominare împotriva unui criminal enigmatic (Michael Keaton).”

Filmul va avea premiera pe 20 august.

ARTICOLE SIMILARE

Colette este cel mai recent film despre cum bărbații și-au asumat pe nedrept munca femeilor

realitatea

Self workshop make-up cu Alina Brailescu

realitatea

Ultimele luni din viaţa lui Marilyn Monroe vor fi ecranizate de BBC

Andreea Damian

Gabriel Dumitru e cântărețul de muzică populară care a slăbit 70 de kilograme și acum e model

Tabu Tabu

Vladimir Găitan a murit! Actorul a suferit 30 de ani de cancer

Tabu Tabu

Sarah Michelle Gellar își cere scuze după ce și-a ofensat neintenționat fanii

realitatea

Scrie un comentariu