Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Craig Mazin, creatorul miniseriei Cernobîl, mai dă o șansă seriei Piraţii din Caraibe, dar fără Johnny Depp

Studiourile Disney l-au cooptat pe Craig Mazin, creatorul miniseriei-fenomen Cernobîl, să lucreze la relansarea Piraților din Caraibe. Mazin va lucra cu Ted Elliott, scenaristul primelor cinci filme ale francizei cu pirați.

Anterior, producătorul Jerry Bruckheimer i-a recrutat pe Rhett Reese și pe Paul Wernick pentru a lucra la Deadpool și Welcome to Zombieland. Potrivit acestei idei, scenariștii au sarcina uriașă de a reînvia seria, care a început să scârţâie, în paralel cu cariera lui Johnny Depp, umbrită de diverse scandaluri şi alegeri proaste în materie de roluri. Cu toate acestea, cei doi au părăsit proiectul din cauza diferențelor creative.

Se pare că în următorul film din seria Pirații din Caraibe nu-l vom mai vedea pe Depp, care a decis să nu-l mai joace pe Jack Sparrow. Vina o poartă comportamentul său neadecvat de pe platourile de filmare dar și din viața sa personală – divorțul de Amber Heard, scandalul de violență domestică. Toate acestea defăimau imaginea studiourilor Disney, compania concentrându-se pe valorile etice și de familie. În plus, după lansarea ultimelor filme Pirații din Caraibe și scăderea încasărilor, a devenit clar că vicleanul și fermecătorul Jack Sparrow nu mai era la fel de interesant pentru public ca înainte.

Potrivit zvonurilor, Karen Gillian, actrița de 31 de ani cunoscută din filmele Guardians of the Galaxy și Avengers, este gata să-l înlocuiască Depp. E adevărat, nu a venit încă o confirmare oficială din partea reprezentanților actriței.

Craig Mazin a devenit cunoscut în zona de comedie, pentru Scary Movie şi The Hangover, dar a dat adevărata lovitură cu miniseria HBO Cernobîl, despre dezastrul nuclear de la centrala nucleară, petrecut în 26 aprilie 1986.

ARTICOLE SIMILARE

Aroma Mediteranei

realitatea

Legendarul Kirk Douglas, alături de strănepoata de doar 8 luni. Fotografie de colecție

Andreea Damian

Despre automotivare. Cateva carti cu sfaturi si exercitii

realitatea

În Țara Galilor au apărut toaletele anti-sex

Andreea Damian

Moda pe caniculă. Cum să nu mergem la birou

Andreea Damian

Vezi care sunt destinatiile exotice de top pentru vara anului 2017

realitatea

Scrie un comentariu