Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Craig Mazin, creatorul miniseriei Cernobîl, mai dă o șansă seriei Piraţii din Caraibe, dar fără Johnny Depp

craig mazin

Studiourile Disney l-au cooptat pe Craig Mazin, creatorul miniseriei-fenomen Cernobîl, să lucreze la relansarea Piraților din Caraibe. Mazin va lucra cu Ted Elliott, scenaristul primelor cinci filme ale francizei cu pirați.

Anterior, producătorul Jerry Bruckheimer i-a recrutat pe Rhett Reese și pe Paul Wernick pentru a lucra la Deadpool și Welcome to Zombieland. Potrivit acestei idei, scenariștii au sarcina uriașă de a reînvia seria, care a început să scârţâie, în paralel cu cariera lui Johnny Depp, umbrită de diverse scandaluri şi alegeri proaste în materie de roluri. Cu toate acestea, cei doi au părăsit proiectul din cauza diferențelor creative.

Se pare că în următorul film din seria Pirații din Caraibe nu-l vom mai vedea pe Depp, care a decis să nu-l mai joace pe Jack Sparrow. Vina o poartă comportamentul său neadecvat de pe platourile de filmare dar și din viața sa personală – divorțul de Amber Heard, scandalul de violență domestică. Toate acestea defăimau imaginea studiourilor Disney, compania concentrându-se pe valorile etice și de familie. În plus, după lansarea ultimelor filme Pirații din Caraibe și scăderea încasărilor, a devenit clar că vicleanul și fermecătorul Jack Sparrow nu mai era la fel de interesant pentru public ca înainte.

Potrivit zvonurilor, Karen Gillian, actrița de 31 de ani cunoscută din filmele Guardians of the Galaxy și Avengers, este gata să-l înlocuiască Depp. E adevărat, nu a venit încă o confirmare oficială din partea reprezentanților actriței.

Craig Mazin a devenit cunoscut în zona de comedie, pentru Scary Movie şi The Hangover, dar a dat adevărata lovitură cu miniseria HBO Cernobîl, despre dezastrul nuclear de la centrala nucleară, petrecut în 26 aprilie 1986.

ARTICOLE SIMILARE

BENDEAC in locul lui MIHAI PETRE la “Romanii au talent”

DaDa: Accesorii și haine ca în filme

realitatea

CONAF și Ministerul Educației și Cercetării au agreat pactul pentru educația antreprenorială

Andreea Damian

MR. PINK e in Romania si vine la inmormantare?

Ce este VSCO girls, trendul din online în care tinerele sunt preocupate de mediu

Andreea Damian

14 celebrități care nu folosesc Social Media

Andreea Damian

Scrie un comentariu