Tabu
PEOPLE Slider

Whoopi Goldberg a vrut să fie prima Doctor Who dar BBC a refuzat-o

Whoopi Goldberg a dezvăluit că, în urmă cu câțiva ani, ar fi cerut șefilor BBC să îi dea rolul principal în serialul Doctor Who.

Actrița în vârstă de 63 de ani le-ar fi spus producătorilor că și-ar dori să joace personajul respectiv: “Ideea asta m-ar fi făcut fericită, dar ei m-au refuzat”. Jodie Whittaker a devenit în cele din urmă prima femeie Doctor Who și al 13-lea Doctor Who în 2018.

Goldberg, care a fost anunțată ieri ca fiind unul dintre prezentatori de la Oscar, a declarat că a fost un mare fan al serialului SF și a iubit mereu serialele și filmele SF: “Mereu am simțit că teoriile ștințifico fantastice au prezis viitorul. “Fie că a fost vorba despre schimbarea climei, computere sau posibilitatea de a ne deplasa în diferite dimensiuni.” Goldberg, care a jucat în filme precum Sister Act și Ghost, a mai avut și roluri SF ca Guinan din Star Trek: The Next Generation.

Ea a declarat anterior și pentru Radio Times în 2017 că dorea să joace în Doctor Who și spera că cineva îi va oferi măcar un rol cameo. “Întotdeauna sper că atunci când vin în Anglia, BBC va spune:” Hei, vrem să faci ceva pentru Doctor Who. Mi-ar plăcea asta “, a spus ea vorbind despre dragostea ei față de televiziunea britanică. “BBC are o calitate aparte pentru serialele de televiziune. Felul în care au făcut seriale a fost întotdeauna cel mai înțelept.”

Doctor Who este un serial TV științifico-fantastic produs de BBC. Programul descrie aventurile unui Lord al Timpului, care își spune „The Doctor” și călătorește în timp și spațiu cu nava lui, TARDIS, care este camuflată ca o cabină telefonică de poliție din 1960. Împreună cu asistenții săi călătorește în timp și spațiu și salvează lumea de diferite pericole.

Serialul este prezent în Guinness World Records ca fiind cel mai lung serial science fiction din lume și de asemenea este o parte semnificativă a culturii populare britanice devenind un serial idol favorit în lumea întreagă. Este recunoscut pentru poveștile pline de fantezie, efecte speciale ingenioase cu buget redus și pentru pionierat în muzica electronică (produsă original de BBC Radiophonic Workshop). În Marea Britanie și în alte părți, programul a devenit cult și a influențat generații de oamenii de televiziune din Marea Britanie, mulți dintre ei vizionând serialul în copilărie. A fost recunoscut de critici și de public ca fiind unul dintre cele mai bune programe de televiziune din Marea Britanie, primind în anul 2006 premiul BAFTA pentru „Cel mai bun serial de dramă”.

ARTICOLE SIMILARE

Pharrell Williams îi interzice lui Donald Trump să îi folosească muzica la evenimente

realitatea

Ar trebui să adopți o pisică sau un câine? Câteva întrebări la care să te gândești înainte să faci alegerea

realitatea

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu