Home > Agenda > Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure

Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure

Terminator

Premiera de gală a ultimului film Terminator: Dark Fate a fost anulată. Evenimentul urma să aibă loc marți seară (29 octombrie), la Los Angeles. Reprezentanții Paramount și Skydance au anunțat că au anulat vizionarea din cauza incendiilor devastatoare de pădure din California, scrie Variety.

„Având în vedere incendiile de pădure din zonă, Paramount Pictures și Skydance au anulat premiera din Los Angeles a filmului Terminator: Dark Fate”, a declarat un purtător de cuvânt al studioului, într-un comunicat. Organizatorii au decis să doneze Crucii Roșii toată mâncarea comandată pentru gală, pentru ca preparatele culinare să ajungă la persoanele sinistrate, evacuate din zona afectată de incendii.

Incendiile de pădure au izbucnit luni dimineață, în sudul Californiei, de-a lungul autostrăzii 405. Peste 2 km pătrați au ars până acum, potrivit autorităților. Flăcările amenință mii de case din cartierele de lux ale metropolei americane Los Angeles. Zeci de mii de oameni au fost evacuați. Actorul Arnold Schwarzenegger, eroul central al poveștii din precedentele filme din serie, s-a aflat printre persoanele evacuate din cauza flăcărilor. Arnie a postat pe Twitter un mesaj care vorbește de la sine de dezastrul provocat de foc pe coasta de vest a SUA.

Am fost evacuați în siguranță la ora 3:30 în această dimineață. Dacă vă aflați în zona de evacuare, nu vă prostiți. Ieșiți de acolo. În acest moment le sunt recunoscător celor mai buni pompieri din lume, adevărații eroi care se aruncă în mijlocul pericolului pentru a-i proteja pe semenii lor californieni”, a scris luni starul american.

Filmul Terminator: Dark Fate, al șaselea din serie, ajunge în cinematografele din SUA vineri.

 

 

Articole asemanatoare
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger s-a plimbat cu bicicleta alături de „prietena și eroina” sa Greta Thunberg
Terminator
Terminator: Dark Fate a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american dar ar putea pierde 100 mil. $
Linda Hamilton
Linda Hamilton, antrenament dur cu preparatorul fizic al Serenei Williams
Arnold Schwarzenegger
Arnold Schwarzenegger nu a fost prima opțiune pentru rolul Terminatorului

Comenteaza acest articol

Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure

by Andreea Damian   1 min
0