Tabu
CULTURESlider

Premiera de gală a ultimului film Terminator, anulată din cauza incendiilor de pădure

Premiera de gală a ultimului film Terminator: Dark Fate a fost anulată. Evenimentul urma să aibă loc marți seară (29 octombrie), la Los Angeles. Reprezentanții Paramount și Skydance au anunțat că au anulat vizionarea din cauza incendiilor devastatoare de pădure din California, scrie Variety.

„Având în vedere incendiile de pădure din zonă, Paramount Pictures și Skydance au anulat premiera din Los Angeles a filmului Terminator: Dark Fate”, a declarat un purtător de cuvânt al studioului, într-un comunicat. Organizatorii au decis să doneze Crucii Roșii toată mâncarea comandată pentru gală, pentru ca preparatele culinare să ajungă la persoanele sinistrate, evacuate din zona afectată de incendii.

Incendiile de pădure au izbucnit luni dimineață, în sudul Californiei, de-a lungul autostrăzii 405. Peste 2 km pătrați au ars până acum, potrivit autorităților. Flăcările amenință mii de case din cartierele de lux ale metropolei americane Los Angeles. Zeci de mii de oameni au fost evacuați. Actorul Arnold Schwarzenegger, eroul central al poveștii din precedentele filme din serie, s-a aflat printre persoanele evacuate din cauza flăcărilor. Arnie a postat pe Twitter un mesaj care vorbește de la sine de dezastrul provocat de foc pe coasta de vest a SUA.

Am fost evacuați în siguranță la ora 3:30 în această dimineață. Dacă vă aflați în zona de evacuare, nu vă prostiți. Ieșiți de acolo. În acest moment le sunt recunoscător celor mai buni pompieri din lume, adevărații eroi care se aruncă în mijlocul pericolului pentru a-i proteja pe semenii lor californieni”, a scris luni starul american.

Filmul Terminator: Dark Fate, al șaselea din serie, ajunge în cinematografele din SUA vineri.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce piese de teatru vedem in saptamana 21-27 noiembrie

realitatea

Ducii de Sussex au decis unde vor petrece luna de miere

Andreea Damian

Informații despre desfășurarea Romanian Music Awards

COSMAR pentru NICOLETA LUCIU: accidentul fiului ei cel mare!

Celebritati nascute pe 29 iulie!

realitatea

Creșterea nivelului mării ar putea să disloce până la 187 de milioane de oameni

Andreea Damian

Scrie un comentariu