Tabu
CULTURE Slider

Copiii Brexitului se costumează să semene cu Boris Johnson de Halloween

Brexitul îi sperie pe englezi așa că e firesc (oarecum) că unii copii vor să se costumeze în mini-Boris Johnson pentru a obține mai multe dulciuri.

Conform noilor cercetări realizate de Beano Studios, premierul ocupă locul 10 pe lista celor mai populare costume de Halloween în rândul copiilor din acest an. Concluziile au dezvăluit, de asemenea, că peste jumătate din cei 2.000 de părinți și copii britanici chestionați folosesc Brexit ca inspirație și mai mult de 25% se vor costuma după cunoscuți politicieni britanici.

Decorațiile Brexit sunt de asemenea populare, așa că nimeni nu se va mira să vadă steaguri, dovleci sculptați cu lozinci sau chipuri politice. Politica în 2019 este un pic înfricoșătoare pentru noi toți, așa că e firesc ca și copiii să preia ceea ce îi sperie pe adulți. Două treimi dintre cei care vor participa anul acesta la sărbătoare au spus că îl au drept model de inspirație pe Boris Johnson ca fiind „cea mai înfricoșătoare” celebritate, deși a fost adus în discuție și președintele Statelor Unite. Cercetările Beano Studios au arătat că Donald Trump este încă un politician care îi sperie pe copii și pe adulți deopotrivă. Alte teme populare au inclus supereroi și ființe magice, cum ar fi Spider-Man, pe locul doi Joker și apoi Wonder Woman, toate pe o listă atent aleasă de cei mici.

ARTICOLE SIMILARE

8 piese vestimentare de bază de culoare neagră care te ajută să creezi zeci de outfituri

Andreea Damian

Profil: Amy Winehouse

realitatea

Hugh Jackman își dorește să intre în Cartea Recordurilor

Andreea Damian

Scrie un comentariu