Tabu
PEOPLESlider

Florin Călinescu revine pe micul ecran ca jurat într-o populară emisiune

Actorul Florin Călinescu revine pe micul ecran. Îndrăgitul om de televiziune va fi prezent într-o emisiune foarte populară de la Antena 1. Este mutarea anului în televiziune, pentru cel care ultima oară a putut fi văzut la Prima TV.

Fost jurat la „Românii au talent” şi prezentator al emisiunii „Chestiunea zilei”, Florin Călinescu va putea fi văzut la „iUmor”, în următorul sezon al show-ului.

Jurat la iUmor

El este invitat ca jurat. Anunţul a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate şi te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe reţeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat şi Florin Călinescu.

Așadar, în sezonul 13 al îndrăgitei emiuni de la Antena 1, Florin Călinescu își va folosi șarmul și umorul caracteristic, așezându-se lângă Delia, Cheloo și Bendeac. El va fi invitat la masa juriului într-una dintre edițiile noului sezon.

După ce a fost jurat al emisiunii „Românii au talent”, Florin Călinescu a plecat de la Pro TV, iar apoi a moderat un show la Prima TV, care amintea de celebra lui emisiune „Chestiunea zilei”. Din păcate, această aventură s-a terminat destul de repede.

„Este un șef destul de dificil și nu știe exact ce vrea. Nu mai vrea formatul pe care l-a făcut anul trecut și și-a dorit să experimenteze mai multe formate și ore, de la matinal până în weekend, însă niciuna nu i-a fost pe plac. A schimbat și reîmprospătat echipa, însă nu s-a decis asupra unui format”, declara în urmă cu câteva luni cunoscutul prezentator, potrivit tvmania.ro.

ARTICOLE SIMILARE

Transmite mesajele potrivite prin alegerea culorilor pentru lenjeria sexy!

realitatea

Singura înregistrare a piesei Nothing Compares 2 U cântată de Prince e incredibilă

realitatea

Covid-19: ce vitamine să iei ca să te pui pe picioare?

Andreea Damian

Cum arată Alina Ceușan după ce a născut

Tabu Tabu

Sheryl Crow vorbește despre cum s-a simțit respinsă în anii 90

realitatea

Cât cere Dorian Popa pentru o postare pe Instagram. Și-ar putea cumpăra o mașină nouă

Andreea Damian

Scrie un comentariu