Tabu
CULTURESlider

Pisicile siameze din Doamna și Vagabondul vor fi șterse din remake-ul animației

Janelle Monáe, care va da voce unuia dintre personaje și va produce două melodii noi pentru film a fost rugată de Disney să reinventeze cumva cântecul foarte cunoscut al pisicilor siameze.

Cântecul pisicilor siameze The Song of Siamese Cat din filmul original din 1955 va fi refăcut de Disney în remake-ul animației originale Doamna și Vagabondul. Această hotărâre urmează deciziilor anterioare de ștergere și editare a conținutului controversat de pe site-ul Disney Plus, cum ar fi filmul Song of the South din 1946 și scena Jim Crow din Dumbo (1941).

Potrivit Variety, Janelle Monáe va produce două melodii noi pentru coloana sonoră a filmului iar cei de la Societatea de Arte Wondaland, au fost, de asemenea, rugați să ajute la reinventarea cântecului pisicilor siameze, mult timp cunoscut pentru reprezentarea personajelor asiatice ca fiind duplicitare și vicioase. Potrivit Variety personajele din noua versiune a animaiei nu mai sunt pisici siameze.

În filmul original, lansat în 1955, cântecul este interpretat de Peggy Lee, cu vocile pisicilor Si și Am. Perechea este responsabilă pentru planul de a păcăli personajele umane care cred datorită felinelor că un cocker blând cum este Lady poate fi periculos. Disney a anunțat un remake live de acțiune al filmului în 2018, cu Tessa Thompson în rolul Lady (Doamna) și Justin Theroux – Tramp (Vagabondul). Regizorul animației Lego Ninjago, Charlie Bean, va fi noul regizor al remake-ului.
Filmul se va lansa exclusiv pe Disney Plus, ca parte a eforturilor studioului de a atrage publicul în noul serviciu de streaming, care va fi lansat în SUA, în noiembrie.

ARTICOLE SIMILARE

Redeschiderea stagiunii la Teatrul Național București

Ciocîrlan

Stiai ca in timpul domniei Elizabeta a II-a la Casa Alba s-au perindat 11 presedinti?

realitatea

Anamaria Prodan are un nou iubit: „Mă așteaptă până divorțez”

Andreea Damian

Ti-a placut look lui Jennifer Lopez de la Globurile de Aur? Iata cum il poti realiza!

realitatea

Sunt milionari dar dețin o mașină mai ieftină decât a ta

Andreea Damian

De ce s-a închis Inna în casă? Nu are legătură cu pandemia

Tabu Tabu

Scrie un comentariu