Home > Agenda > Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

Nathalie Emmanuel, actrița joacă personajul Missandei, a scris pe Twitter miercuri, copleșită de reacțiile fanilor după episodul de duminică din “Game of Thrones”.

“Pot să spun doar că reacțiile voastre după moartea lui Missandei au fost copleșitoare… Sincer, m-am detașat față de rolul jucat dar revărsarea dragostei, furiei, tristeții voastre m-a scufundat total în melancolie… 😭❤️   #yougotme #thankyou

– Nathalie Emmanuel (@missnemmanuel) 8 mai 2019

Și nu e singura. Pe foarte multe rețele social media, există mărturii concrete ale durerii fanilor personajului Massandei și a serialului Game of Thrones, mai ales că moartea Missandei a însemnat practic și că flirtul dintre Missandei și Grey Worm (jucat de Jacob Anderson) nu se va mai încheia niciodată cu cei doi împreună într-un cuplu.

Emmanuel și Anderson au fost de altfel singurii actori de culoare din serial, un alt motiv pentru care, pe bună dreptate, fanii serialului au comentat decizia producătorilor de a o ucide în serial pe Missandei.

În momentele finale ale episodului 4, Missandei stă alături de Cersei, fiind luată prizonieră într-o ambuscadă. Daenerys se uită neputincioasă cum Tyrion încearcă să negocieze pentru viața ei și încearcă să o lămurească pe Cersei să capituleze. Din păcate, diplomația lui eșuează, Cersei se întoarce spre Missandei și îi spune să-și spună cuvintele finale. Missandei se uită la Daenerys și spune “dracarys!”.

Cuvântul se traduce la “Foc” (de dragon, evident) în limba Valyriană și este același cuvânt pe care Daenerys îl folosește pentru a a le ordona dragonilor săi să scuipe foc spre vrăjmașii ei. În acest caz, cuvântul este o declarație finală de loialitate și sprijin pentru regina ei, știind bine că va fi ultimul ei cuvânt. De asemenea cuvântul este un apel pentru ca Daenerys să o distrugă pe Cersei în același mod în care a făcut-o și cu ceilalți dușmani.

 

Articole asemanatoare
sophie turner
Sophie Turner, Sansa din Game of Thrones, va deveni mămică
Game of Thrones
Emmy 2019. Game of Thrones și Fleabag au luat cele mai multe trofee
The Wheel of Time
The Wheel of Time, replica celor de la Amazon la popularul Game of Thrones
game of thrones
O actriță din Game of Thrones acuză autoritățile israeliene că i-au răpit bebelușul

Comenteaza acest articol

Nathalie Emmanuel – Missandei din Game of Thrones a fost copleșită de durerea fanilor

by realitatea   1 min
0