Tabu
Image default
PEOPLE

Care e povestea numelui lui Theo Rose

Una dintre tinerele cântărețe de la noi, care face parte și dintr-un proiect de stil și modă, a mărturisit de curând de ce iubește trandafirii. Flori care îi includ pînă și numele de scenă. Este vorba de solista Theo Rose care a scris un mesaj pe rețelele de socializare.
Între două piese scoase care se află în trending și în topuri și două filmări la emisiunea de televiziuen de la postul turcesc unde este concurentă, Theo Rose mai face și ședințe foto. Iar după o astfel de prezentare Theo a scris pe rețelele de socializare următorul mesaj pentru fanii ei virtuali și nu numai.

theo rose“Nu știu dacă mi-au plăcut trandafirii atât de mult încât să le port numele o viață. V-am mai spus că nu mi-am ales eu numele de scenă, ci doar mi l-am însușit. Cert e că asocierea asta nu e întâmplătoare. În fiecare moment de cumpăna al vieții mele, măcar un trandafir era acolo, să mă asiste. Am realizat asta acum și cred că îngerii păzitori sunt cu noi, pe Pământ, sub diferite forme. Trebuie doar să vrem să observăm toate semnele astea. De azi iubesc trandafirii”.

ARTICOLE SIMILARE

Corina din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Când va avea loc înmormântarea Prințului Philip. Sunt 8 zile de doliu în Marea Britanie

Andreea Damian

Rihanna, piesă nouă după 4 ani de pauză. Ascult-o AICI!

Andreea Damian

Ce relație are Ioana Ginghină cu fiica sa și cum i-a spus că are iubit nou

Tabu Tabu

Răzvan Simion, luat la „rost” de propria fiică. Ianca, discurs emoționant pentru tatăl său pe scena iUmor

Andreea Damian

Rapperul Kodak Black a fost condamnat la aproape patru ani de închisoare

realitatea

Scrie un comentariu