Tabu
PEOPLESlider

Iulia Albu a renunţat la găină. Acum are un alt animal de companie neobişnuit

Iulia Albu a renunțat la animalele de companie obișnuite și a ales să adopte o nutrie, un mamifer rozător semiacvatic originar din America de Sud. 

Această decizie a fost luată după ce concurenții de la America Express au avut o experiență directă cu nutriile în cadrul emisiunii de la Antena 1, într-un episod în care aceștia au fost implicați în curățarea cuștilor nutriilor și chiar au consumat aceste rozătoare.

Într-o postare pe contul său de Instagram, Iulia Albu a dezvăluit că a adoptat o nutrie pe care a numit-o Capybara. Artista a ținut să precizeze că până când vor găsi cea mai bună soluție pentru nou-venitul lor, acesta va face parte integrantă din familia lor. 

Imagine

Nutria, cunoscută și sub numele de castor de Chile sau biber de baltă, este un animal semiacvatic care face parte din Ordinul Rodentia.

Iulia Albu a oferit și câteva detalii interesante despre aceste creaturi, subliniind faptul că pot înota încă de la naștere, având incisivi asemănători cu portocalele, și că, în ciuda reputației lor de dăunătoare, sunt animale inteligente și sociabile.

„Am adoptat o… nutrie! Vom intra în detalii despre cum s-a întâmplat asta zilele următoare. Cotârlele nu au participat la filmare în semn de protest, nu le convine deloc când apare câte un intrus prin casă. Da, îl cheamă Capybara, atât s-a putut! Până găsim soluția cea mai bună pentru el, va fi parte din familia noastră”, a transmis Iulia Albu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie Cristiana Apostol – Flowermaker

realitatea

Lisa Marie Presley, unica fiică a lui Elvis Presley, a murit. Avea 54 de ani

Andreea Damian

Trecutul misterios al lui Vladimir Putin. Cine este Vera Putin, femeia care pretinde că este mama biologică a președintelui

Andreea Damian

Teo Trandafir, meniu atipic de Crăciun

Andreea Damian

Katy Perry și Orlando Bloom fac nuntă la sfârșitul anului

Andreea Damian

Cele mai de neuitat costume de Halloween pentru vedete din toate timpurile

Andreea Damian

Scrie un comentariu