Tabu
Image default
CULTURESlider

Sound of Bucharest | Armin van Buuren, show spectaculos la București

DJ-ul olandez Armin van Buuren va concerta în Piaţa Constituţiei, pe 25 septembrie, în cadrul Sound of Bucharest, a anunţat artistul, luni, 28 iunie. Van Buuren a venit în România pentru a-i întâlni pe fani şi pentru a face chiar el anunţul.

Artistul va deschide evenimentul Sound of Bucharest care va fi organizat, în fiecare an, începând din această toamnă, în Piaţa Constituţiei din Capitală.

„Aceasta este o locație foarte specială, aici unde suntem. Dacă te uiți, acesta este unul dintre cele mai importante locuri din lume, toată lumea știe acest loc și eu am onoarea să țin un concert solo aici, pentru oamenii din România. Ziua de 25 septembrie va fi o zi foarte specială! Vom face ceva special pe această clădire (n.r. Palatului Parlamentului), un spectacol de lumini. Deja ne pregătim de câteva luni, Va fi multă muncă, dar chiar vreau să facem asta, pentru că e visul meu. Nu am mixat niciodată pentru o mulțime atât de mare, de 60.000 de oameni. Spectacolul va dura trei ore. Biletele sunt gratuite, însă doritorii trebuie să se înscrie, pe “sound of bucharest.com”, pentru că locurile sunt limitate.”

Armin van Buuren

Armin van Buuren este unul dintre cei mai renumiţi DJ şi producători la nivel mondial, multiplu câştigător al titlului de cel mai bun DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat hituri cunoscute şi extrem de apreciate în întreaga lume şi a adus show-uri incendiare pe toate marile scene ale lumii şi seria de concerte A State of Trance.

„Așteptăm cam 60.000 de oameni, va fi cel mai mare spectacol, și tocmai am auzit de la echipă că în numai o oră am avut deja aproximativ 50.000 de oameni care s-au înscris pentru acest eveniment. // Cred că e deja enorm!”

Allan Hardenberg, CEO ALDA, organizator

Sound of Bucharest este cel de-al doilea mare eveniment anunţat în România de ALDA, după SAGA Festival, care va avea loc pe 10, 11 şi 12 septembrie, în Parcul Izvor din Bucureşti.

Acest show va fi organizat în Piaţa Constituţiei şi va avea o producţie unică în lume. Armin van Buuren va susţine set-uri speciale de muzică de pe două scene pe parcursul evenimentului, iar Palatul Parlamentului va fi suportul pentru proiecţia live. Aceasta reprezintă o regie complet nouă în lume.

Toţi cei care îşi doresc să ia parte la acest eveniment se pot înregistra pe site-ul www.soundofbucharest.com.

Persoanele care au cumpărat sau vor cumpăra un bilet la SAGA Festival vor avea acces garantat la eveniment şi nu mai sunt nevoiţi să facă o altă înregistrare. Prezenţa va fi în limita spaţiului din Piaţa Constituţiei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce legătură există între Eurovision, Elena Gheorghe și Connect-R? Totul despre finala națională

Tabu Tabu

Lana Del Rey îl critică pe Kanye West pentru sprijinul acordat lui Donald Trump într-o emisiune

realitatea

Jennifer Lopez îl reneagă pe Alex Rodriguez. A șters toate pozele cu el și i-a dat unfollow. Reacția fostului logodnic

Andreea Damian

CHA CHA LITIX! Episodul 80. Coronavirus la Casa Albă

Andreea Damian

Prințul Charles l-a întâlnit pe James Bond pe platourile de filmare

Andreea Damian

Cele mai memorabile apariții și momente de la MET Gala, de-a lungul timpului

Andreea Damian

Scrie un comentariu