Tabu
PEOPLESlider

Gal Gadot a născut al treilea copil

Gal Gadot, actrița cunoscută pentru rolul interpretat ca Wonder Woman, a născut al treilea copil în secret, iar în urmă cu câteva ore a făcut publică prima imagine cu familia ei în noua formulă.

Gal Gadot, în vârstă de 36 de ani, este căsătorită cu Jaron Varsano, iar de curând, ei au devenit părinții unei fetițe. Astfel, actrița a împărtășit vestea cu fanii ei printr-o fotografie inedită pe care a postat-o pe contul personal de socializare.

În imaginea respectivă, actrița apare alături de cele două fiice ale ei, Alma, în vârstă de nouă ani și Maya, de patru ani. „Fericită și recunoscătoare.”, a scris ea în dreptul imaginii în care actrița apare alături de soțul ei, dar și de cei trei copii.

„Familia mea frumoasă. N-aș putea să fiu mai recunoscătoare și mai fericită (și obosită) pentru venirea pe lume a Daniellei. Vă iubesc!”, a scris ea.

Gal Gadot a anunțat că este însărcinată cu al treilea copil la începutul lunii martie. Atunci, vedeta a publicat o fotografie pe rețele de socializare cu titlul „O luăm de la capăt”, în care apare alături de soțul ei și cele două fetițe ale lor, toți având mâinile pe burtica acesteia.

ARTICOLE SIMILARE

Cum arată Adela Popescu după trei sarcini. Vedeta s-a pozat în costum de baie

Andreea Damian

Epilare definitiva – un moft sau o necesitate?

realitatea

Coronavirusul în Europa: epidemie sau „infodemie”?

Andreea Damian

Poluarea cu microplastic se revarsă peste locuitorii oraşelor

Andreea Damian

Mateia, românca model cu succes în SUA, a lansat un nou hit dedicat iubirii

Andreea Damian

Se anunță un antibiotic promițător în stil “cal troian” care ar putea distruge bacteriile mai eficient

realitatea

Scrie un comentariu