Tabu
Image default
LIFE & LOVESlider

Quickie sau cum să-ți condimentezi viața sexuală

Nu este întotdeauna ușor să găsești timpul pentru a avea parte de un moment de tandrețe în cuplu. De ce să nu apelezi la „quickie”? Vă dezvăluim tot ce trebuie să știți despre această tehnică care se bazează pe spontaneitate.

Viața profesională și cea privată sunt adesea încărcate. Între muncă, copii sau hobby-uri, zilele trec uneori prea repede. Prin urmare, nu este întotdeauna ușor să petreci un moment intim cu jumătatea ta. Confruntate cu lipsa de timp, unele cupluri optează pentru quickie, care se caracterizează printr-un act sexual scurt și intens.

Această practică are însă o reputație proastă. De ce? Pentru unii oameni, quickie-ul nu aduce plăcere și orgasm.

Quickie: o practică sexuală axată pe plăcerea celuilalt

Cu toate acestea, quickie poate condimenta viața sexuală, deoarece se bazează pe spontaneitate. Cuplul poate face dragoste în locuri neobișnuite, cum ar fi blatul din bucătărie, după o cină romantică sau la duș, înainte de a pleca la serviciu. De asemenea, pot profita de pauza de masă, pentru a se bucura de un moment special în doi.

Quickie nu trebuie să se bazeze pe penetrare, spune Janet Brito, terapeut specializat în sexualitate, potrivit Women’s Health. Cuplul poate preferă sărutările lungi, mângâierile în zonele intime sau chiar preludiul cu stimularea clitorisului și a penisului. Potrivit expertului, important este să multiplicați senzațiile în timp ce sunteți conectat cu partenerul.

Potrivit lui Janet Brito, quickie îmbunătățește actul sexual. Prin urmare, nu este interzis să face aluzie la sex în timpul zilei pentru a crește dorința. Aceste mici inițiative pot provoca imaginația unui cuplu înainte de a se întâlni în pat.

Care sunt cele mai bune poziții pentru a practica quickie?

Una dintre caracteristicile principale ale acestei tehnici este viteza. Prin urmare, este necesar să adoptați poziții simple, dar eficiente. Puteți să vă întoarceți la clasic practicând doggy style. Această poziție ajută, de asemenea, la stimularea diferitelor zone erogene, cum ar fi pieptul sau clitorisul.

O altă postură recomandată pentru quickie? Cea a scaunului. Poate fi practicată pe o canapea, un scaun auto sau un scaun de bucătărie. În timpul actului sexual, cei doi parteneri pot schimba astfel priviri, sărutări, precum și mângâieri.

Putem folosi jucării seuale pentru a practica quickie?

Lubrifiantul este aliatul ideal pentru un act sexual rapid, deoarece facilitează penetrarea și reduce durerea și fricțiunea și contribuie la plăcere. De asemenea, este posibil să folosiți jucării sexuale în timpul actului sexual. În mod ideal, acestea sunt mici și economisesc spațiu, mai ales dacă trebuie să le transportați în geantă sau într-o valiză. Jucăriile sexuale vibrante sunt recomandate, în special, deoarece facilitează apariția orgasmelor.

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Cristiana Apostol – Victorie

realitatea

Kitty Cepraga s-a împăcat cu fostul soț, la doi ani de la divorț: „Suntem într-o relație ok”

Andreea Damian

Au fost identificate trei noi simptome ale COVID-19

Andreea Damian

Smiley și Gina Pistol, din nou împreună în fața camerelor de luat vederi

Tabu Tabu

Nu există dragoste la prima vedere!

realitatea

Chanel x Camille Charrière, un fashion video devenit viral pe Instagram

Ciocîrlan

Scrie un comentariu