Tabu
CULTURE Slider

Amazon Studios va filma noul serial „Stăpânul Inelelor“ în Noua Zeelandă

Lord of the Rings

Amazon Studios a ales Noua Zeelandă ca locație pentru mult așteptatul său serial de televiziune Lord of the Rings. Acesta va fi cea mai scumpă producţie de televiziune din istorie, potrivit The Guardian. Filmat pentru 1,3 miliarde de dolari neozeelandezi, echivalentul a 660 de milioane de dolari, producţia serialului este programată să înceapă în lunile următoare în trei situri de-a lungul oraşului Auckland, în Insula de Nord.

Amazon vrea să atingă succesul uriaș al trilogiei Lord of the Rings, filmată de asemenea în Noua Zeelandă, ţara în care regizorul Peter Jackson a turnat producţiile originale dar şi Hobbit.

Franciza a oferit un impuls turismului și pieței locurilor de muncă. Noua Zeelandă este pregătită pentru un alt impuls economic, notează BBC.

Amazon Studios, care a cumpărat drepturile asupra seriei de televiziune în urmă cu doi ani, a declarat că noua adaptare va explora povești noi care precedă clasicul lui J.R.R. Tolkien, The Fellowship of the Ring.

The Lord of The rings este una dintre francizele cu cele mai mari câştiguri din istorie, care a generat încasări estimate la două miliarde de dolari în toată lumea. Trilogia a câștigat de asemenea numeroase premii Oscar. Ultimul film din franciză, Întoarcerea regelui/ The King Returns a primit 11 premii Oscar, câştigând premii la toate categoriile nominalizate.

Capitala Wellington a fost luată în considerare, dar s-a renunţat la ea din cauza faptului că studiourile au fost ocupate integral de regizorul James Cameron, care filmează acolo continuările la Avatar.

 

ARTICOLE SIMILARE

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Katy Perry a dezvăluit sexul bebelușului

Andreea Damian

Femei puternice care au schimbat lumea modei

Andreea Damian

Stiai cum poti preveni mirosul urat al respiratiei?

realitatea

Lisa Marie Presley face dezvăluiri despre Elvis și dependența ei de droguri

Andreea Damian

Lucrul fascinant despre care actorul Keanu Reeves refuză să vorbească în public

Andreea Damian

2 comentarii

Unde va fi filmat noul serial Stăpânul Inelelor? - Stiri eZZ 19 September 2019 at 20:55

[…] Citește continuarea pe TABU.ro […]

Răspunde
Unde va fi filmat noul serial Stăpânul Inelelor? – RO-Stiri.com 19 September 2019 at 22:25

[…] Citește continuarea pe TABU.ro […]

Răspunde

Scrie un comentariu