Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Stevie Wonder se mută din Statele Unite

Cântăreţul american Stevie Wonder a anunţat că se va muta în Ghana din cauza situaţiei politice din Statele Unite, scrie EFE.

Artistul, originar din Michigan, a spus că i-ar plăcea să se întoarcă să-şi vadă ţara din nou “zâmbind”. “Aş vrea să văd acest lucru înainte de a se muta în Ghana, pentru că o voi face”. 

După cum a declarat într-un interviu în emisiunea jurnalistei Oprah Winfrey şi care va fi difuzat la CNN, decizia a fost luată. 

Winfrey l-a întrebat: “Te vei muta permanent în Ghana?”, iar cântăreţul şi compozitorul, al cărui nume real este Stevland Hardaway Morris şi are 70 de ani, a afirmat că o va face.

Autorul celebrelor melodii “You Are the Sunshine of My Life” sau “I Just Called to Say I Love You” a subliniat că nu vrea să-i audă pe copiii lui că trebuie să se roage să fie respectaţi şi apreciaţi: “Ce e asta?”. 

Potrivit mass-media americane, nu este prima dată când muzicianul ia în considerare mutarea în Ghana. În 1994, a spus că simte că are “un sentiment al comunităţii mai apropiat” de această ţară decât de SUA. 

Wonder a învăţat să cânte la pian, baterie şi la armonică la vârsta de 9 ani şi a semnat un contract cu casa Motown în 1961. De atunci, a câştigat 25 de premii Grammy, unul onorific şi a fost nominalizat de 74 de ori. 

ARTICOLE SIMILARE

Poliamorul – un stil de viata nonconformist

realitatea

Prințul Harry a dat lovitura. Ar putea câștiga milioane de dolari

Andreea Damian

Proaspat tata de FETITA, Mihai Petre isi ia …PUSCA!

Mallorca și Ibiza va împiedica consumul excesiv de alcool al turiștilor – în câteva zone

realitatea

10 alimente care intensifică senzația de foame

Andreea Damian

Detoxifierea cu apa si lamaie – cea mai buna alegere de dimineata

realitatea

Scrie un comentariu