Tabu
FASHIONSlider

Tendințele modei pentru primăvara/vara 2021

În plină criză, sezonul primăvară/vară 2021 s-a concentrat inevitabil pe răspunsurile vestimentare la evenimentele actuale. Fie că au decis să dezvăluie fizic sau digital colecțiile lor, creatorii de modă au prezentat versiunea unei umanități puternice, dar respectuoase.

O modă mai puțin scandaloasă, o tendință a anilor ’90, cu revenirea minimalismului și a designului unisex care se potrivește perfect cu toate stilurile, genurile și generațiile. Îmbrăcăminte atât de chic pe cât de inteligentă, în perfectă armonie cu forma, funcția și perioada. Și continuă să-și îndeplinească misiunea principală: aceea de a-i face pe oameni să viseze.

Iată tendințele modei pentru primăvara/vara 2021!

Anii nouăzeci

Puritatea unisex, dar sexy, liniile ascuțite și grafice, transparența abia voalată, variațiile eros în jurul bretelelor: fără îndoială, revine moda anilor ’90. Un omagiu contemporan și personalizat pentru legendarul Helmut Lang, inventatorul minimalismului cerut în acest sezon.

De la stânga la dreapta: Acne Studios, Jacquemus, Givenchy

Măști

De acum înainte, măștile sunt o parte integrantă a vieții de zi cu zi. De la combinația integrată adoptată sub vizieră de Marine Serre la puloverul multifuncțional cu guler de la Balenciaga, trecând pe lângă vălurile lui Rick Owens, designerii își însușesc noul element esențial.

De la stânga la dreapta: Rick Owens, Balenciaga, Marine Serre

Bombom

Pachetul principal al tendințelor sezonului: bomboane, drajeuri, cireșe, zmeură. Un val roz cu un halou dulce dă nerv, respirație și energie pozitivă verii.

De la stânga la dreapta: Chloé, Prada, Chanel

Argintiu

Numitor comun al prezentărilor de modă Paco Rabanne, Burberry și Louis Vuitton? Efectul banilor. O garderobă care combină noi energii între un potop de paiete, lame aerodinamice și nervuri sexy de plasă și cristale.

De la stânga la dreapta: Burberry, Paco Rabanne, Louis Vuitton

Piele

Ieșiți din blazer, în acest sezon jacheta de motociclist revine la modă în trei variante: marca Chanel, BCBG sportiv la Celine și supradimensionarea futuristă la Louis Vuitton.

De la stânga la dreapta: Chanel, Celine, Louis Vuitton

Pantaloni scurți

Cu cât sunt mai scurți, cu atât mai bine! În orice caz, Dior, Isabel Marant și Miu Miu propun o versiune micro pentru vară, undeva între lenjerie intimă cu talie înaltă și pantaloni scurți.

De la stânga la dreapta: Dior, Isabel Marant, Miu Miu

Minimalism

O chintesență a materialelor nobile și a liniilor drepte: la Chloé, Prada și Sportmax , minimalismul se inspiră din anii ’90, numai în alb.

De la stânga la dreapta: Chloé, Prada, Sportmax

Rochii romantice

Valentino, Dior și Isabel Marant propun un stil romantic boem, un lux absolut de grație și rochii lungi transparente.

De la stânga la dreapta: Dior, Valentino, Isabel Marant

Mâneci bufante

Variație în jurul unei teme hotărât populare: moda continuă să multiplice jocul de umeri și mâneci.

De la stânga la dreapta: Philosophy di Lorenzo Serafini, Loewe, Patou

Ținute cu talie joasă

Talia joasă revine. Șoldurile sunt dezvăluite din nou în exerciții de stil cu îndrăzneala triumfătoare a profilurilor înalte, a femeilor a căror senzualitate senzațională este inspirată de o tendință reinventată de îmbrăcămintea de birou.

De la stânga la dreapta: Balmain, Fendi, Versace

Plasă

Un exercițiu în stil vesel, rochia de plasă cunoaște o revenire în acest sezon, în versiunile anilor 90 dar cumva ultra contemporan.

De la stânga la dreapta: Balenciaga, Hermès, Rick Owens

Treninguri

De la stânga la dreapta: Miu Miu, Balenciaga, Y / Project

Neo-logo-uri

Da, anul 2020 părea să semnifice sfârșitul tendinței logomaniei. Dar primăvara-vara 2021 a decis altfel și dezvăluie noi declarații de modă în favoarea colajelor, a patch-urilor sau a efectelor neon.

De la stânga la dreapta: Louis Vuitton, Chanel, Dolce & Gabbana

Îmbrăcăminte utilitară

O odă atemporală a garderobei de lucru într-o nuanță de bej și alb murdar cu detalii ultra grafice. Fie că vorbim despre un buzunar, o centură sau un nit … O armonie perfectă de forme și funcții pentru haine la fel de chic pe cât de practice.

De la stânga la dreapta: Hermès, Louis Vuitton, Fendi

ARTICOLE SIMILARE

Povestea de pe noptieră | Cel mai neînțeles roman din lume

Andreea Damian

Serialul „Emily in Paris” va avea încă două sezoane noi pe Netflix

Andreea Damian

Lady Gaga seamană cu o căpetenie de trib pe coperta revistei V

realitatea

Angelina Jolie în campania Core Values Louis Vuitton

realitatea

Greşeli frecvente pe caniculă. De ce este bine să eviți dușurile reci

Andreea Damian

Arnold Schwarzenegger a fost agresat în Africa de Sud

Andreea Damian

Scrie un comentariu