Home > Lifestyle > Spotify a lansat playlistul care să aline animalele rămase singure acasă

Spotify a lansat playlistul care să aline animalele rămase singure acasă

Spotify

Spotify tocmai a lansat playlisturi și podcast-uri specializate pentru animale de companie.

Dacă te-ai simțit vreodată vinovat că ți-ai lăsat animalul de companie singur acasă, Spotify a făcut un playlist special pentru animalul de companie, care oferă piese selectate prin algoritmi care să se potrivească cu caracteristicile animalelor de companie, fie ele pisici, câini, hamsteri sau șopârle. În doar câțiva pași, proprietarii de animale pot crea un playlist. Trebuie doar să acceseze site-ul Playlist pentru animale de companie al Spotify, unde li se vor prezenta cinci opțiuni pentru animale de companie: câini, pisici, hamsteri, păsări și chiar iguane. Spotify oferă și opțiunea de a adăuga o poză cu animalul de companie și numele acestuia, înainte de a genera o listă de redare.

Compania suedeză spune că podcastul e dedicat câinilor și conține muzică liniștitoare care conține laude pentru patrupezi, afirmații și încurajări narate de actori pentru a atenua stresul animalelor în lipsa stăpânilor. Vocile din podcast sunt oferite de actorii britanici Ralph Inelson și Jessica Raine, care au jucat în Game of Thrones și Call The Midwife.

Conform unui sondaj realizat pe 5.000 de proprietari de animale de companie, opt din zece persoane consideră că animalului lor de companie îi place muzica, iar 71% le-a pus muzică animalelor de companie. De asemenea, unul din patru proprietari de animale de companie lasă muzica pornită când sunt plecați de acasă. Totodată, 42% dintre participanții la sondaj au zis că animalele lor de companie au un tip de muzică preferat. Un sfert dintre stăpânii chestionați au zis că și-au surprins câinii în timp ce dansau pe muzica preferată.

Articole asemanatoare
5 creaturi care au propriile lor animale de companie
pisici
Pisicilor le place să fie mângâiate iar acest obicei ne aduce numai beneficii
Celebritati si animale de companie excentrice
Dieta pentru cainele sau pisica ta

Comenteaza acest articol

Spotify a lansat playlistul care să aline animalele rămase singure acasă

by Andreea Damian   1 min
0