Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Revine Adela Popescu, dar Cove pleacă definitiv. Cine va fi noul prezentator la Vorbește lumea

Luni, 30 august, începe un nou sezon de Vorbește lumea. Fanii emisiunii vor avea parte de o surpriză! Îndrăgita Adela Popescu revine la cârma show-ului, dar mulți fani o să fie triști după ce Cove a anunțat că pleacă din show-ul ce l-a consacrat.

Adela Popescu se întoarce pe micul ecran după o lungă absență. Vedeta a dat naștere celui de-al treilea copil în luna iulie, dar a decis să ia o pauză imediat ce a aflat că este însărcinată, în luna ianuarie. În locul său a venit Lora, dar cântăreața s-a retras din emisiune pentru a se concentra pe alte proiecte. Totuși, Cove și-a dat seama că nu își dorește să modereze singur show-ul, așa că a fost creată gașca Vorbește lumea, iar multe vedete încărcate cu voie bună au uimit fanii.

Vestea că Adela Popescu revine la „Vorbește lumea” a fost dată chiar pe pagina de Instagram a emisiunii. Vedeta apare într-un clip de prezentare, în mai multe ipostaze.

Deși bebelușul ei este încă micuț, Adela e hotărâtă să preia emisiunea din nou. „Dragii mei, nu mă așteptam să vă dau așa rapid această veste, dar… mă întorc! De luni ne revedem la Vorbește Lumea, de la 10:30. Știu deja că voi avea emoții să fim împreună, așa că sper să-mi fiți aproape și să vedeți ce v-am pregătit alături de colegii mei. Cum Radu e gata să îmi pregătească sandwich-ul de dimineață, mamaie să îl supravegheze pe bebeluș, iar copiii să picteze la grădiniță, mă declar mai mult decât pregătită să ne vedem, de luni până vineri, la Vorbește Lumea.”, a spus Adela Popescu despre revenirea ei.

ARTICOLE SIMILARE

Cele 8 alimente de evitat în timpul menopauzei

Andreea Damian

Globurile de Aur 2020: Marii câștigători ai galei

Andreea Damian

Fotografie Sorin Onisor – Marea Neagra

realitatea

Afla de la experti cum sa acoperi cearcanele

realitatea

II – Fotografiile pe care le fac – Cristiana Apostol

realitatea

Poliţia Română a lansat o melodie împotriva consumului de alcool

Andreea Damian

Scrie un comentariu