Tabu
Image default
BEAUTY Slider

Back to school | Coafuri rapide de realizat dimineața

Fiecare minut este prețios dimineața, iar coafurile simple, rapide și la modă sunt salvarea noastră pentru a arăta bine la locul de muncă.

Când alarma sună, cronometrul pornește. Trebuie să facem duș, să ne îmbrăcăm, să luăm micul dejun, să ne îmbrăcăm și, dacă mai avem câteva minute, să ne aranjăm părul. Dar se sare adesea peste această etapă, din cauza lipsei de timp, mai ales în această perioadă când începe școala și trebuie să ne ocupăm și de cei mici. Din fericire, există câteva coafuri simple, dar mai ales foarte rapid de realizat, perfecte pentru a merge la muncă.

Chignon, împletituri, eșarfe, păr ondulat … Există un număr nelimitat de coafuri de bază, ușor de realizat. Dintre cele mai de bază, ne gândim la coada de cal, care este ușor de modernizat și mai ales de accesorizat. Trebuie doar să optezi pentru o coadă de cal cu volum.

Cum se realizează? Înainte de a-ți face coada de cal, perie părul în direcția opusă, adică de la vârfuri până la rădăcini. Apoi fă-ți coada de cal ridicând bine părul. Mai întâi poți separa părul în două, apoi să înfășori părul în jurul elasticului. Acest truc va da cozii un aspect mai modern.

Cocul de tip chignon este, de asemenea, o coafură foarte frumoasă. Fie că este un coc simplu sau un coc dezordonat, această coafură se realizează rapid. Sfatul nostru? Fă o coadă de cal, nici prea sus, nici prea jos. Răsucește părul pentru un efect elegant și înfășoară-l apoi în jurul bazei cozii de cal. Tot ce trebuie să faci pe urmă este să folosești accesorii.

Împletiturile sunt și ele la modă. Dacă ai doar 3 minute la dispoziție, nu intra în panică, vei fi capabili să realizezi o împletitură. Preferata multor femei? Împletitura coadă de pește.

ARTICOLE SIMILARE

De ce femeile japoneze sunt mereu fresh si in forma?

realitatea

Totul despre ten cu dr. dermatovenerolog Luana Andreea Chivu

Ciocîrlan

Galeria Posibilă ⎪ Master 2020 de Miruna Radovici

Ciocîrlan

Simona Halep, criticată după ce a scăpat de coronavirus

Tabu Tabu

Cu ce bărbat special a filmat Alina Eremia

Tabu Tabu

Există un motiv întemeiat pentru care Al Pacino a jucat în filme proaste în ultimii ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu