Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cristina Cioran, prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei

Cristina Cioran a avut prima reacţie după despărţirea de tatăl fetiţei. După ce a făcut anunţul despărţirii, Alex Dobrescu nu a dorit să ofere mai mult detalii.

Actriţa a confirmat separarea, motivul fiind ‘nişte diferenţe de opinii’. Nu ştie dacă mai existe şanse de împăcare, pentru că se concentrează pe fetiţa ei şi nu vrea să se gândească prea mult la asta.

„Am avut niște diferențe de opinie, nu ne mai înțelegem, suntem cumva în alte sfere, și ne-am despărțit. Asta este, cam atât, nu e nimic spectaculos. Nu știu dacă mai există cale de împăcare, nu îmi fac planuri acum, prioritatea mea este Ema, așadar o las cum a picat. Nu e nimic spectaculos, nu s-a întâmplat nimic extraordinar. O despărțire ca oricare alta”, a spus Cristina Cioran, la Antena Stars.

Se pare că ruptura dintre cei doi ar fi avut loc în urmă cu o săptămână, adică la scurt timp după ce vedeta a fost cerută în căsătorie de tatăl copilului ei, scrie Spynews.ro. Pe data de 20 octombrie, în ziua în care a fost cerută de soție, Cristina Cioran a vorbit despre momentul emoționant cu care a surprins-o tatăl copilului ei.

„Da, m-a cerut de soție! Acum de dimineață s-a întâmplat, la prima oră, ca să nu cumva să mă gândesc prea mult (râde). De dimineață a venit și a improvizat ceva, a venit la pat, mi-a adus niște flori. Nu mi-a oferit încă inelul, e comandat, mi-a dat doar florile. S-a mai întâmplat de multe ori să mă ceară, dar am decis împreună că nu are sens, că nu ne grăbim, că nu ne interesează asta acum, dar el își dorește foarte tare oficializare și de aceea”, spunea Cristina Cioran.

ARTICOLE SIMILARE

Lansarea noului film „James Bond”, amânată din cauza coronavirusului

Andreea Damian

Stephen King a renunțat la Facebook. Marea îngrijorare a autorului

Andreea Damian

Shawn Mendes și Camila Cabello s-au despărțit. Anunțul celor doi

Andreea Damian

Platforma Declic oferă gratuit kit-uri de reciclare. Cum îl obții

Andreea Damian

E populară pe Instagram, dar ascunde un secret teribil. Fanii ei nu se așteptau

Andreea Damian

Cele mai tari trucuri care îți vor schimba viața în 2020

Andreea Damian

Scrie un comentariu