Tabu
Image default
PEOPLESlider

Locul sensibil în care şi-a pus botox soţia lui Dani Oţil, Gabriela Prisăcariu

Soția lui Dani Oțil se confruntă cu transpirația excesivă, așa că a dat fuga la medicul estetician pentru a rezolva această problemă.

Gabrielei Prisăcariu i s-a injectat în zona axilei o cantitate  mică de botox pentru a stopa transpirația excesivă. Pentru acest lucru, medicul folosește un ac foarte subtire pentru a injecta toxina botulinică sub pielea din zona axilei. În general, sunt necesare între 15 si 25 de înțepături pentru rezultate optime. Întreaga procedură durează între 30 și 45 de minute și se realizează fără anestezie.

„Și pentru că nu-mi place să transpir absolut deloc vin o dată pe an la domnul doctor să-mi facă botox la axilă. Mai întâi stau cu gheață, după care-mi face câteva injecții. Aș spune că nu sunt dureroase, dar merită, suferă baba la frumusețe”, a transmis Gabriela Prisăcariu pe Instagram.

Pentru că urmăritoarele sale au fost imediat foarte curioase despre procedură făcută de soția matinalului, a intervenit și medicul . Conform acestuia, în zona axilei, pentru lipsa transpirației, se injectează regulat o cantitate mică de botox: „Se injectează niște micro picături în zona respectivă și încet, încet începi să transpiri mai puțin”.

Pe de altă parte, Gabriela Prisăcariu este adepta stilului de viață sănătos şi lucrează intens pentru a avea un trup fără cusur. Sportul joacă un rol esențial în viața ei, dar recent s-a confruntat cu mari problema de sănătate. Gabriela Prisăcariu a primit un diagnostic crunt din partea medicilor: hernie de disc!

„Și cum vă spuneam… Ieri eram tânără, azi fac recuperare pentru o hernie de disc. De aici și durerile de spate, super… Acest aparat este grozav. Am doar 30 de ani. Data trecută am făcut decompresia zonei lombare, astăzi fac decompresia zonei cervicale”, a mărturisit Gabriela Prisăcariu.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Numărul mare de ore de muncă, asociat cu o creştere a riscului de accident vascular cerebral

Andreea Damian

Cum s-au vopsit vedete ca Andreea Marin sau Alexandra Stan în casă pe timp de izolare

Tabu Tabu

Madonna anulează concertul din Lisabona: Trebuie să-mi ascult corpul

Andreea Damian

De ce este bine să dormi cu șosetele în picioare? Ce spun specialiștii

Andreea Damian

Șapte greșeli de evitat atunci când vrei să te încălzești

Andreea Damian

Dinu Maxer are o nouă iubită. Cei doi au petrecut weekend-ul împreună la Marea Neagră

Andreea Damian

Scrie un comentariu