Tabu
PEOPLESlider

Atacați cu pistoalele la „America Express”! Cleopatra Stratan și Edward Sanda, la un pas să fie uciși: „Am crezut că au împușcat-o!”

Cleopatra Stratan, Edward Sanda, un reporter Antena 1 și cameramanul au trăit clipe de coșmar într-un cartier rău-famat din Columbia, la America Express. Mașina în care aceștia se aflau a fost luată cu asalt de motocicliști înarmați.

În timp ce majoritatea echipelor ajunseseră deja la destinațiile lor de cazare, Cleopatra și Edward Sanda se aflau încă în mașina producției, alături de un reporter Antena 1 și cameramanul „cleduților”, când a avut loc acest incident șocant.

Un grup de motocicliști i-au urmărit și, la un moment dat, i-au înconjurat. Unul dintre motocicliști a amenințat reporterița de la “America Express” cu o armă la tâmplă, cerându-i să-i dea telefonul mobil. Aceasta s-a conformat imediat și i-a dat smartphone-ul hoțului.

Cleopatra nu a apucat să iasă din mașină când au început să se audă focuri de armă. Edward Sanda a avut reflexul de a o trage imediat înapoi în mașină, însă de cealaltă parte a vehiculului, reporterul emisiunii era amenințat cu arma la cap.

„A trecut pe lângă mine ăla cu pistolul și s-a dus la reporter, la Adriana, cu pistolul la cap. I-a zis: „Dă-mi telefonul”, ea i l-a dat și eu în timpul acesta, mi s-a activat un instinct de salvare și am deschis duba, am tras-o după mine (n.r. pe Cleopatra), ea a intrat în mașină și s-a auzit pistol”, a declarat Edward Sanda care a intrat instantaneu într-un atac de panică.

Edward a adăugat că a crezut că reporterul a fost împușcat. Totul s-a întâmplat în partea din spate a dubiței. Situația era imprevizibilă și nu se știa la ce să se aștepte. El s-a gândit la scenariul cel mai sumbru. „Am crezut că au împușcat-o pe Adriana (reporterița Antena 1). Totul s-a întâmplat în spatele dubei. Nu știai la ce să te aștepți. Eu m-am gândit la ce-i mai rău”, a spus el.

Din stradă au continuat să se audă focuri de armă, iar echipa de securitate a intervenit imediat, reușind să aplaneze situația. Din fericire, nimeni nu a fost rănit fizic. Toată lumea a urcat în mașină, iar suspinele de ușurare se auzeau tot mai tare. Reporterița amenințată cu pistolul la tâmplă s-a oprit cu greu din plâns, la fel și Cleopatra Stratan, iar Edward Sanda, fiind în stare de șoc, a început să se miște necontrolat.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Inteligența artificială a creat, în premieră, un vaccin împotriva gripei

Andreea Damian

Actrița din Dirty Dancing, rol important în Anatomia lui Grey

Andreea Damian

Cum a fost șantajat Irinel Columbeanu în scandalul cu filmulețul „interzis”

Andreea Damian

Actrița Scarlett Johansson a fost desemnată femeia cu buze perfecte

Andreea Damian

Zgomotul alb îmbunătățește auzul – studiu

Andreea Damian

Melania Trump la 50 de ani: cum a devenit un fashion icon

Andreea Damian

Scrie un comentariu