Tabu
PEOPLE

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

razvan-ciobanu

După ce anul trecut designerul a plecat dintre noi din cauza unui tragic accident de mașină, iată că anul acesta cei care l-au vizitat pe Razvn Ciobanu la mormânt au avut parte de o mare surpriză. Pe crucea sa stă un citat, o poezie pe care i-au scris-o cei care au ținut la el.

Prietenii care încă mai vizitează locul unde a murit i-au făcut fotografii la crucea de marmură și la mesajul de pe acesta care sună cam așa: „Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată “Gând”, publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997). Monumentul de marmură a fost ridicat de localnici, impresionați

razvan-ciobanu piatra d emormant
razvan-ciobanu piatra d emormant

de destinul nemilos al desinerului de modă. Sătenii au pus exact în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu o placă de marmură pe care au scris versurile emoționante de mai sus. Pentru cei care nu își mai amintesc, Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie 2019, în a două zi de Paște, într-un accident rutier produs în județul Constanța, între Săcele și Năvodari. Designerul a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

Cele mai frumoase lecții de viață oferite de Robin Williams. A șaptea valorează cel mai mult

Andreea Damian

Andreea Bănică dublă aniversare la mare

Tabu Tabu

Diana Bart este din nou însărcinată! Ce o deranjează cel mai mult pe vedetă

Tabu Tabu

Diana Dumitrescu se întoarce la muncă la şase luni după ce a născut

Tabu Tabu

Cele mai vechi secrete de frumusețe de la Hollywood

Andreea Damian

Anda Adam surprinsă de mai multe ori de ziua ei! Ce a mai primit vedeta

Tabu Tabu

Scrie un comentariu