Tabu
Image default
PEOPLE

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

După ce anul trecut designerul a plecat dintre noi din cauza unui tragic accident de mașină, iată că anul acesta cei care l-au vizitat pe Razvn Ciobanu la mormânt au avut parte de o mare surpriză. Pe crucea sa stă un citat, o poezie pe care i-au scris-o cei care au ținut la el.

Prietenii care încă mai vizitează locul unde a murit i-au făcut fotografii la crucea de marmură și la mesajul de pe acesta care sună cam așa: „Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată “Gând”, publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997). Monumentul de marmură a fost ridicat de localnici, impresionați

razvan-ciobanu piatra d emormant
razvan-ciobanu piatra d emormant

de destinul nemilos al desinerului de modă. Sătenii au pus exact în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu o placă de marmură pe care au scris versurile emoționante de mai sus. Pentru cei care nu își mai amintesc, Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie 2019, în a două zi de Paște, într-un accident rutier produs în județul Constanța, între Săcele și Năvodari. Designerul a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

Ce avere a lăsat Ion Caramitru. Era cel mai bogat actor român

Andreea Damian

Ramona Olaru și Cuza, cerere în căsătorie inedită inainte de Valentine’s Day!

Tabu Tabu

Alexandra Dinu, dezvăluiri picante despre viața amoroasă

Andreea Damian

Serena Williams, detalii despre bebelușul lui Meghan Markle

Andreea Damian

Lucian Mîndruță în alertă din cauza băiatului cel mic! Cum arată fii acestuia

Tabu Tabu

Adelina Pestrițu și soțul ei aniversare de 3 ani în carantină

Tabu Tabu

Scrie un comentariu