Tabu
PEOPLE

Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu

După ce anul trecut designerul a plecat dintre noi din cauza unui tragic accident de mașină, iată că anul acesta cei care l-au vizitat pe Razvn Ciobanu la mormânt au avut parte de o mare surpriză. Pe crucea sa stă un citat, o poezie pe care i-au scris-o cei care au ținut la el.

Prietenii care încă mai vizitează locul unde a murit i-au făcut fotografii la crucea de marmură și la mesajul de pe acesta care sună cam așa: „Îmi vine să desfac aerul/ Să rup munții/ Să unesc oceanele/ Să calc în picioare/ Toate barierele lumii/ Să-mi fac cărare/ Până la ceruri/ Până dincolo de ele/ Să strig să nu plec”. Versurile sunt scrise de cantautorul Nicu Alifantis și fac parte din poezia intitulată “Gând”, publicată în volumul „Scrisori nedesfăcute” (1997). Monumentul de marmură a fost ridicat de localnici, impresionați

razvan-ciobanu piatra d emormant
razvan-ciobanu piatra d emormant

de destinul nemilos al desinerului de modă. Sătenii au pus exact în locul în care a fost găsită mașina distrusă și trupul neînsuflețit al lui Răzvan Ciobanu o placă de marmură pe care au scris versurile emoționante de mai sus. Pentru cei care nu își mai amintesc, Răzvan Ciobanu a murit luni, 29 aprilie 2019, în a două zi de Paște, într-un accident rutier produs în județul Constanța, între Săcele și Năvodari. Designerul a fost înmormântat în Cimitirul Progresul 1 din Capitală.

ARTICOLE SIMILARE

Delia, interzisă pe TV!

Andreea Damian

Radu Vâlcan, acuzații grave din partea unei foste concurente de la „Insula iubirii”: „M-a întrebat cât e tariful”

Andreea Damian

Dieta-minune prin care Minodora a slăbit 40 de kilograme

Andreea Damian

Adevăratul motiv pentru care Andreea Raicu l-a părăsit pe Tudor Chirilă

Andreea Damian

N-ai să crezi cum se antrenează în izolare actorul Adrian Nartea

Tabu Tabu

Ce face Andreea Berecleanu pentru fiul ei ca să-l protejeze de Corona Virus

Tabu Tabu

Scrie un comentariu