Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.
După ce a renunțat la cariera de model, apoi la cea de prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu (42 de ani) s-a îndreptat către alte opțiuni. Ea a început să scrie pe un site și blog, a continuat să realizeze diverse ședințe foto pentru a promova diverse toalete și produse.

În plus, în ultima vreme, vedea a fost foarte mult plecată din țară, ajungând pînă în India unde a petrecut foarte mult timp. Iar de curând, Andreea Raicu a aflat și despre apartitia unei noi rețele de socialziare, TikTok, care i-a plăcut foarte mult și unde s-a înscris și ea. Așa că în această perioada de izolare această nouă rețea i-a făcut cu ochiul și chiar a făcut-o să se înscrie și chiar să posteze câteva filmulețe. Deja are două și se vede că se pricepe, primind foarte multe aprecieri din partea urmatritorilor și multe comentarii de încurajare. Așa că sperăm că în curând să mai vedem și alte filmulețe profesioniste realizate de fermecătoarea Andrea Raicu.

ARTICOLE SIMILARE

Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum

Andreea Damian

Bulinele polka – imprimeul care nu se va demoda niciodată

Andreea Damian

Kylie Jenner: de la “genul programului reality” la o avere de aproape un miliard de dolari

realitatea

Politica o fi curvă, dar cu presa “de budoar” cum rămâne? Mișcarea “muy caliente”, de la dreapta la stânga, a înflăcăratei familii Buble

Tabu Tabu

Vera Wang are iubit cu 36 de ani MAI TANAR!

Sebastian Stan devine Tommy Lee! Primele imagini din serialul despre relaţia toboşarului cu Pamela Anderson

Andreea Damian

Scrie un comentariu