Tabu
Image default
PEOPLESlider

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.
După ce a renunțat la cariera de model, apoi la cea de prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu (42 de ani) s-a îndreptat către alte opțiuni. Ea a început să scrie pe un site și blog, a continuat să realizeze diverse ședințe foto pentru a promova diverse toalete și produse.

În plus, în ultima vreme, vedea a fost foarte mult plecată din țară, ajungând pînă în India unde a petrecut foarte mult timp. Iar de curând, Andreea Raicu a aflat și despre apartitia unei noi rețele de socialziare, TikTok, care i-a plăcut foarte mult și unde s-a înscris și ea. Așa că în această perioada de izolare această nouă rețea i-a făcut cu ochiul și chiar a făcut-o să se înscrie și chiar să posteze câteva filmulețe. Deja are două și se vede că se pricepe, primind foarte multe aprecieri din partea urmatritorilor și multe comentarii de încurajare. Așa că sperăm că în curând să mai vedem și alte filmulețe profesioniste realizate de fermecătoarea Andrea Raicu.

ARTICOLE SIMILARE

Cine este Neri Oxman, femeia cu care Brad Pitt are o relație de 6 luni

Andreea Damian

Cum a fost Theo Rose păcălită de medicul care îi monitorizează sarcina

Andreea Damian

Care sunt concurenții de la „Te cunosc de undeva”. Schimbare totală în sezonul 17

Andreea Damian

Consumul de sucuri ar putea să crească riscul unei morți premature, în special la femei

Andreea Damian

Exercițiile anti-îmbătrânire pe care Meghan Markle le face în timpul tratamentelor faciale

Andreea Damian

Ariana Grande a renunțat la coada de cal. Arată superb cu părul ei natural

Andreea Damian

Scrie un comentariu