Home > Slider > Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

andreea-raicu

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.
După ce a renunțat la cariera de model, apoi la cea de prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu (42 de ani) s-a îndreptat către alte opțiuni. Ea a început să scrie pe un site și blog, a continuat să realizeze diverse ședințe foto pentru a promova diverse toalete și produse.

În plus, în ultima vreme, vedea a fost foarte mult plecată din țară, ajungând pînă în India unde a petrecut foarte mult timp. Iar de curând, Andreea Raicu a aflat și despre apartitia unei noi rețele de socialziare, TikTok, care i-a plăcut foarte mult și unde s-a înscris și ea. Așa că în această perioada de izolare această nouă rețea i-a făcut cu ochiul și chiar a făcut-o să se înscrie și chiar să posteze câteva filmulețe. Deja are două și se vede că se pricepe, primind foarte multe aprecieri din partea urmatritorilor și multe comentarii de încurajare. Așa că sperăm că în curând să mai vedem și alte filmulețe profesioniste realizate de fermecătoarea Andrea Raicu.

Articole asemanatoare
iulia-vantur-si-salman-khan
Iulia Vântur și Salman Khan au apărut în public așa cum nu i-ați mai văzut vreodată
Ce spune Andreea Raicu despre cea mai importantă dintre pasiunile ei
andreea-raicu
Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul
Poza cu tigroaica și cei cinci pui ai ei este o victorie pentru cei care se ocupă cu protecția speciei

Comenteaza acest articol

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

by Tabu Tabu   1 min
0