Tabu
PEOPLE Slider

Cu ce își ocupă timpul Andreea Raicu în izolare

andreea-raicu

Una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune, care a renunțat de ani de zile la carieră TV este și Andreea Raicu. Vedetă și-a descoperit în ultima vreme talentul pentru scris și mai nou și alte rețele de socializare.
După ce a renunțat la cariera de model, apoi la cea de prezentatoare de televiziune, Andreea Raicu (42 de ani) s-a îndreptat către alte opțiuni. Ea a început să scrie pe un site și blog, a continuat să realizeze diverse ședințe foto pentru a promova diverse toalete și produse.

În plus, în ultima vreme, vedea a fost foarte mult plecată din țară, ajungând pînă în India unde a petrecut foarte mult timp. Iar de curând, Andreea Raicu a aflat și despre apartitia unei noi rețele de socialziare, TikTok, care i-a plăcut foarte mult și unde s-a înscris și ea. Așa că în această perioada de izolare această nouă rețea i-a făcut cu ochiul și chiar a făcut-o să se înscrie și chiar să posteze câteva filmulețe. Deja are două și se vede că se pricepe, primind foarte multe aprecieri din partea urmatritorilor și multe comentarii de încurajare. Așa că sperăm că în curând să mai vedem și alte filmulețe profesioniste realizate de fermecătoarea Andrea Raicu.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, aproape goală în cea mai provocatoare ținută, la 49 de ani

Andreea Damian

Femeile care au născut prin cezariană, sfătuite să adopte aceeași metodă și la viitoarele nașteri

Andreea Damian

Primul model cu vitiligo pe podium la Victoria’s Secret Fashion Show

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Cât de periculoase sunt microparticulele de plastic din apa de băut

Andreea Damian

Cine e Laura Lopes, sora secretă a Prințului Harry?

Andreea Damian

Scrie un comentariu