Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Elon Musk, propunere neașteptată pentru Amber Heard

Despre miliardarul Elon Musk, fondatorul Tesla, și actrița Amber Heard s-a scris că ar fi avut o relație sentimentală. Amber a negat însă toate zvonurile, în cadrul procesului pentru defăimare pe care fostul său soţ, Johnny Depp, l-a intentat tabloidului britanic The Sun.

Actriţa, în vârstă de 34 de ani, a fost citată în calitate de martor al apărării pentru The Sun, publicaţie pe care Johnny Depp a chemat-o în instanţă după ce, într-un material publicat în aprilie 2018, l-a caracterizat drept un „soţ violent”.

La rândul său, Johnny Depp i-a reproşat fostei sale soţii că l-ar fi înşelat cu mai mulţi bărbaţi în cei doi ani tumultoşi de căsnicie pe care i-au trăit împreună. Printre aceştia, cei mai cunoscuţi sunt actorul James Franco şi miliardarul fondator al companiilor Tesla şi SpaceX, Elon Musk. Amber Heard a negat că ar fi avut relaţii sentimentale cu cei doi.

Unul dintre avocaţii lui Johnny Depp, Eleanor Laws, a acuzat-o marţi pe Amber Heard că primea în mod regulat vizite nocturne de la Elon Musk în martie 2015. Amber Heard a respins acuzații, spunând că l-a cunoscut pe Musk abia un an mai târziu, în 2016.

Avocata a citit mesaje text între actriță și miliardar din 22 mai 2016, în care aceasta i-ar fi spus că va primi un ordin de restricție împotriva lui Depp. Mesajele ar fi fost trimise la o zi după un presupus incident între cei doi actori, când Johnny Depp i-a aruncat telefonul mobil și ar fi lovit-o peste față pe Amber Heard. Avocata a declarat că Musk s-a oferit „să îi asigure securitatea 24/7”. „Oferta mea rămâne valabilă chiar dacă nu vei mai dori să mă vezi… Oricum, îmi pare rău că m-am purtat prosteşte. Această tăcere totală îmi face mult rău. Îmi pasă pentru că ţin foarte mult la tine”, scria Musk în mesajul SMS.

Avocata lui Johnny Depp a mai acuzat-o pe Amber Heard că ar fi avut şi o relaţie cu James Franco, furnizând o înregistrare video (realizată de camerele de supraveghere) cu cei doi într-un moment de apropiere din 2016. Actriţa a respins faptul că ar fi avut o relaţie cu James Franco, precizând că „totul este fals”.

ARTICOLE SIMILARE

Familistul Keo pregătește o colaborare cu un artist internațional

Tabu Tabu

Ce exerciții recomandă Hilaria Baldwin după pierderea unei sarcini

Andreea Damian

Un model de lenjerie intimă: „Putin a ordonat asasinarea mea”

Andreea Damian

Vedeta serialului „Game of Thrones”, însărcinată cu primul copil

Andreea Damian

Aportul lui Charles Dickens asupra medicinei prezentat într-o expoziție

realitatea

Michelle Obama, comentariu deplasat la adresa lui Trump. Bărbații divorțați o consideră „insensibilă”

Andreea Damian

Scrie un comentariu