Tabu
Image default
BEAUTYSlider

Cum să te machiezi când este foarte cald?

Căldura nu se împacă deloc cu machiajul. Fondul de ten se estompează, rimelul curge și rujul migrează după bunul plac. În acest articol veți sfaturi despre cum să evitați dezastrul.

De obicei, machiajul nostru mat rezistă toată ziua. Dar pe căldură puternică, nu există nicio modalitate de a-l păstra intact. Fondul de ten începe să capete o nouă textură la prima urmă de transpirație. Prin urmare, este timpul să vă adaptați machiajul când termometrul începe să urce.

Optați pentru un machiaj ușor

Sunt 30 de grade pe terasă. Transformarea într-o păpușă de ceară este iminentă. Trebuie să găsești texturile potrivite și produsele potrivite, pentru estetică și confort. Așadar, evită să porți un fond de ten cremos și gras. Aplică un produs ușor sau o cremă BB, care pot fi aplicate pe toată fața sau „ca corector. Dacă este necesar, este, de asemenea, posibil să adăugați un praf de pudră matifiantă pe zona T.

Dar tranziția nu este ușoară atunci când doriți să obțineți o acoperire optimă. În acest caz, experții în frumusețe citați de Madame Figaro recomandă „aplicarea cu un burete pentru a imprima produsul pe piele și pentru a evita surplusul”. Și apoi pentru a trezi tenul și ochii, aplică un pic de bronzant, marcator, blusher, rimel și/sau eyeliner impermeabil.

Strălucim (aproape) cu o mie de lumini

Confruntându-ne cu transpirația, o reacție logică ar fi să dorim să matifiem tenul. Experții nu sunt de acord: „Trebuie să adopți un aspect simplu, dar sănătos. Când vremea este fierbinte ne dorim prospețime, naturalețe. Trebuie să oferim pielii și buzelor hidratare și strălucire. Dacă avem tenul prea strălucitor, sunt suficiente câteva retușuri cu hârtie matifiantă, mai degrabă decât să pudrăm tenul. De asemenea, nu folosim machiaj cremos, pentru că se adună în pliurile pleoapelor. În ceea ce privește luciul, acesta poate deveni rapid neplăcut și lipicios. Nu uitați, desigur, de protecția solară!

ARTICOLE SIMILARE

Anunţul incredibil făcut de Anamaria Prodan, în plin scandal de divorţ cu Laureţiu Reghecampf

Andreea Damian

Cum arată și cu ce se ocupă Narcisa Suciu, după ce a plecat din România

Andreea Damian

Exerciţiul secret cu care Kate Middleton îşi menţine abdomenul tonifiat

Andreea Damian

MADALINA GHENEA – pictorial incendiar!

realitatea

Metoda make-up artistului lui Meghan Markle care lasă pistruii la vedere

Andreea Damian

Globurile de Aur 2022 – care sunt nominalizările

Andreea Damian

Scrie un comentariu