Tabu
Image default
PEOPLESlider

Nuntă mare în showbiz! Și-a convins iubitul să o ia de soție după 13 ani de relație

Una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică populară de la noi din țară se mărită, în sfârșit. De 13 ani trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de tatăl fetiței sale.

Deși se cunosc bine și și-au câștigat încrederea, cei doi nu au făcut pasul cel mare, respectiv nunta, lucru de care toată lumea este uimită.

Este vorba de celebra Emilia Ghinescu, artista care toamna aceasta se mărită cu Sebastian Albăstroiu. Dacă pandemia le-a dat planurile peste cap, speră că anul acesta vor reuși să își unească destinele fără niciun fel de problemă. Artista a mai fost căsătorită, știe ce implică un astfel de angajament, dar simte că Sebastian este alesul.

„Legal nu este soțul meu, dar o să vină și vremea asta. Noi vrem anul acesta, eu îmi doresc foarte tare anul ăsta, prin toamnă, să legalizăm această relație. Eu am mai avut o căsătorie la activ, știu ce înseamnă, știu cu ce se mănâncă și nu m-am grăbit foarte tare să fac pasul acesta. O relație nu stă în niște acte. Omul se schimbă când devii proprietatea lui”, a declarat Emilia Ghinescu, în cadrul unei emisiuni tv.

„Într-o relație gândești cu capul și cu inima. În momentul în care gândești cu capul nu mai sunt sentimente. În momentul în care gândești cu inima se duce, Doamne iartă-mă, tot ce ai învățat tu, tot ce ai în minte și gândești cu inima. Eu am gândit cu inima, dar m-a ajutat foarte mult în gestionarea relației mele pe parcursul acestor ani, pentru că sunt aproape 13 ani de când suntem împreună și ca în orice relați au existat diverse momente în care conflicte…, e normal, suntem oameni, suntem diferiți, avem gândiri diferite. Știi să gestionezi mai bine, știi cum să te poziționezi mai bine în conflict în momentul în care ai idee despre ce se întâmplă acolo”, a mai spus Emilia Ghinescu.

ARTICOLE SIMILARE

17 ani de la atentatele din SUA. Secretul pe care americanii l-au ascuns până acum

Andreea Damian

Spectacole-lectură la Centrul de Teatru Educațional Replika

Ciocîrlan

Motivul halucinant pentru care s-a spus că Sofia Vicoveanca a murit

Tabu Tabu

Mircea Eremia și Moroșanu, colegi de serial

Tabu Tabu

Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness

realitatea

De ce au băut concurenții Asia Express urină de vacă în India? La noi e TABU, la ei e politică

Scrie un comentariu