Tabu
PEOPLESlider

După scandalul de la Untold, Gheboasă a intrat şi în atenţia ANAF. Ce probleme are trapperul 

Versurile melodiilor interpretate de Gheboasă la Untold au inflamat opinia publică, dar au provocat și autosesizarea Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj Napoca, care l-a amendat pe manelist, cu 1.000 lei, la începutul săptămânii trecute.

Gheboasă a declarat că va contesta amenda în instanță, spunând că nu i se pare normal ca doar el să fie sancţionat şi chiar acuzând autorităţile de rasism şi discriminare.

Gheboasă, al cărui nume este Gabriel Gavriș, are și alte probleme, cu autoritățile fiscale. Pe 15 iunie 2023, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Dâmbovița- Serviciul Registru Contribuabili, Declarații Fiscale Persoane Juridice a publicat un anunț colectiv în care se află și numele lui Gabriel Gavriș, al cărui domiciliu fiscal este în Târgoviște, orașul său natal.

În dreptul numelui manelistului apare explicația „Notificare-retur martie 2023 nr.22871/05.05.2023”, conform datelor consultate de Fanatik. Și cu câteva luni înainte fusese emis un act asemănător, fiind vorba despre o notificare-retur din februarie 2023. Notificarea de conformare este emisă de organul de inspecţie fiscală și este transmisă contribuabilului/plătitorului.

“Vă aducem la cunoştinţă că, potrivit prevederilor art. 121^1 din Legea nr. 207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, a fost emisă prezenta notificare, în scopul reanalizării situaţiei fiscale şi, după caz, pentru a proceda la depunerea sau corectarea declaraţiilor fiscale, anterior eventualei selectări pentru efectuarea unei acţiuni de inspecţie fiscală.”, se menționează în notificarea tip de pe site-ul ANAF.

„Din analizele efectuate de organele fiscale asupra datelor şi informaţiilor deţinute, comunicate de dumneavoastră sau primite/obţinute din alte surse, au rezultat următoarele riscuri fiscale în legătură cu activitatea dumneavoastră. Referitor la riscurile fiscale menţionate, vă rugăm să procedaţi la analizarea acestora şi la eventuala depunere sau corectare a declaraţiilor fiscale, în termen de 30 de zile de la data comunicării prezentei notificări.”, se mai scrie în document.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Celebritati nascute pe 28 iulie!

realitatea

RIHANNA si LADY GAGA de Halloween – FOTO “indecente”

Regina Elisabeta a II-a și semnificația ascunsă a celebrelor sale broșe

Andreea Damian

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu când Vlad Gherman i-a spus de relația cu Oana Moșneagu

Andreea Damian

Eva Longoria, distrusă de durere, cu câteva zile înainte de a naște

Andreea Damian

Celine Dion a debutat pe locul 1 în topul Billboard 200, pentru prima oară după 17 ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu