Tabu
Image default
FASHION Slider

Marion Cotillard: o nouă campanie Chanel N°5 pe lună!

EXCLUSIV. Muza parfumului emblematic al casei din rue Cambon, Marion Cotillard, revine într-o nouă campanie publicitară. Actrița a dezvăluit în exclusivitate pentru Madame Figaro câteva detalii din culisele acestui short film semnat de regizorul Johan Renck.

Parfumul Chanel N°5 continuă să seducă femeile din întreaga lume. De-a lungul anilor, ambasadorul fragranțelor gravate cu un dublu C a fost reprezentat de muze remarcabile. Din februarie 2020, Marion Cotillard este cea care îl va purta. Une rencontre comme une évidence, vorba francezilor.

Am simțit de prima dată o legătură cu N°5. Acum este un clasic, dar și-a păstrat nota distinctivă. De altfel, asta este și trăsătura unei legende: să traverseze timpurile. Așadar, mă simt foarte norocoasă să duc mai departe istoria acestui parfum emblematic.

Marion Cotillard

Pentru a pune în scenă întâlnirea dintre actrița de Oscar și colonie, Chanel mizează pe un short film gândit ca un moment cinematografic, iar asta în marea tradiție a campaniilor publicitare ale parfumului. De-a lungul istoriei, N°5 a fost promovat de duouri marcante aflate atât în fața, cât și în spatele camerei: Nicole Kidman și Baz Luhrmann sau Audrey Tautou și Jean-Pierre Jeunet. 

Scenariul?

Este o poveste de iubire destul de fericită. Am simțit că această femeie e plină de viață și e foarte liberă prin felul în care exprimă ceea ce simte. Ne aflăm la paroxismul acestui sentiment amoros, cu două forțe umane care se întâlnesc.

Marion Cotillard

Culisele noii campanii Chanel N°5

Pentru această campanie, a fost solicitat muzicianul suedez și regizorul serialului Cernobîl, Johan Renck.

Sunt foarte încântatată de această întâlnire. Am avut o colaborare fericită, care m-a îmbogățit. Are această energie malițioasă și magică. În același timp, are un univers foarte special.

Marion Cotillard

Regizorul și actrița ne povestesc o istorie care începe în mijlocul Parisului, noaptea, pe malul Senei, pentru a se termina într-un pas în doi „care nu seamănă cu niciun altul” după spusele actriței. „Împărtășit cu marea stea a dansului de la Opera din Paris, Jérémie Bélingard…pe lună! Dansul, la lumina acestui astru, este «al treilea personaj al poveștii»”, explică Thomas du Pré de Saint Maur, director de resurse creative la Chanel Parfums Beauté.

Mi-am făcut o regulă în viață din a cânta, a dansa și  a râde cel puțin o dată pe zi.

Marion cotillard

O provocare pentru Marion Cotillard (ridicată de coregraful Ryan Heffington), dar, totodată, o adevărată plăcere, fiindcă arta dansului ocupă un loc important în viața sa cotidiană: „Dansez mult cu copiii mei.”, subliniază actrița.

Pe lângă coregrafie, actrița reproduce un fragment din piesa Team a neozeelandezei Lorde.

Este o piesă care nu e ușor de cântat. Vocea lui Lorde este cu adevărat specială. O ador. O iubesc cu adevărat. Are un spirit libertin în versurile sale. Reinterpretarea acestui titlu a fost intimidantă.

Marion Cotillard

900 de ore de muncă în atelierele Chanel și Lesage

Pentru a acompania fără să încurce mișcările  dansului din această coregrafie originală, Virginie Viard, directoarea artistică a colecțiilor de modă ale casei din strada Cambon a imaginat o rochie în culorile Chanel N°5.

Voiam ca Marion să evolueze într-o rochie care este cu totul și cu totul Chanel: trecut, prezent și viitor, deci emblematică. Am plecat de la rochia purtată de domnișoara Chanel, imortalizată în 1937 de Cecil Beaton și pe care Karl Lagerfeld o iubea în mod particular. Am adaptat-o pentru Marion, pentru ca ea să poată dansa, ca rochia să-i servească și nu invers.

Virginie Viard

Croită din dantelă, aceasă piesă a necesitat mai mult de 900 de ore de muncă în  atelierele Chanel, dar și în cele ale casei Lesage, căreia i s-a încredințat realizarea broderiei cu motive florale și foliare.

„Este o bijuterie plină de grație în care am putut să mă mișc, să dansez, să alerg…Această rochie exprimă mișcarea și libertatea” susține cea care a avut șansa să o poarte pentru acest film, care va apărea pe 30 octombrie pe micile și marile ecrane.

ARTICOLE SIMILARE

Hugo by Hugo Boss, campania toamnă-iarnă, 2009-2010

realitatea

Laura Andreșan, despre infidelitate, trădare și traumă

Andreea Damian

Zac Efron a avut o aventură cu o fostă Spice Girl

Andreea Damian

Ce este important să știm despre noul coronavirus identificat în China

Andreea Damian

Dora Exploratoarea nu mai este un copil. E o adolescentă și are un cuțit

Dora Constantinovici

Missoni pentru H&M?

realitatea

Scrie un comentariu