Tabu
Image default
CULTURESlider

Primii artiști care vor cânta la Summer Well Festival 2022

Primii artiști care vor cânta la Summer Well Festival 2022, eveniment ce va avea loc în perioada 12-14 august, pe domeniul Ştirbey de la Buftea, sunt cei de la Arctic Monkeys.

Formaţia rock Arctic Monkeys a fost înfiinţată în 2002, în High Green, o suburbie a oraşului Sheffield. Membrii trupei sunt: Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley, şi Matt Helders. Fostul membru Andy Nicholson a părăsit trupa în 2006, la scurt timp după lansarea albumului de debut.

Arctic Monkeys a avut succes cu primul lor single „I Bet You Look Good on the Dancefloor”, care a ajuns pe primul loc în UK Singles Chart. Primul lor album „Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not”, lansat pe 23 ianuarie 2006, a fost la acea vreme albumul de debut care s-a vândut cel mai rapid în istoria muzicii britanice. A fost recompensat cu premiile Mercury 2006 şi BRIT 2007 pentru „cel mai bun album britanic”.

Cel de-al doilea album al trupei, „Favorite Worst Nightmare”, a fost lansat pe 23 aprilie 2007, şi a fost vândut în peste 225.000 de exemplare în săptămâna de lansare şi nominalizat la Mercury Prize 2007.

Biletele sunt disponibile pe site-ul summerwell.ro. Un abonament costă 375 lei.

ARTICOLE SIMILARE

Ce exerciții fizice recomandă Hilaria Baldwin pentru o viață sexuală mai bună

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Soții Obama, în negocieri cu Netflix pentru a produce un show TV

Andreea Damian

Beyonce a ajutat Muzeul Luvru să bată recordul cu peste 10 mil. de vizitatori anul trecut

Andreea Damian

Youtube dezvăluie cele mai vizionate clipuri muzicale în 2019

Andreea Damian

Top 3 zodii care se gândesc numai la sex

Andreea Damian

Scrie un comentariu