Tabu
Image default
CULTURE Slider

Primii artiști care vor cânta la Summer Well Festival 2022

Primii artiști care vor cânta la Summer Well Festival 2022, eveniment ce va avea loc în perioada 12-14 august, pe domeniul Ştirbey de la Buftea, sunt cei de la Arctic Monkeys.

Formaţia rock Arctic Monkeys a fost înfiinţată în 2002, în High Green, o suburbie a oraşului Sheffield. Membrii trupei sunt: Alex Turner, Jamie Cook, Nick O’Malley, şi Matt Helders. Fostul membru Andy Nicholson a părăsit trupa în 2006, la scurt timp după lansarea albumului de debut.

Arctic Monkeys a avut succes cu primul lor single „I Bet You Look Good on the Dancefloor”, care a ajuns pe primul loc în UK Singles Chart. Primul lor album „Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not”, lansat pe 23 ianuarie 2006, a fost la acea vreme albumul de debut care s-a vândut cel mai rapid în istoria muzicii britanice. A fost recompensat cu premiile Mercury 2006 şi BRIT 2007 pentru „cel mai bun album britanic”.

Cel de-al doilea album al trupei, „Favorite Worst Nightmare”, a fost lansat pe 23 aprilie 2007, şi a fost vândut în peste 225.000 de exemplare în săptămâna de lansare şi nominalizat la Mercury Prize 2007.

Biletele sunt disponibile pe site-ul summerwell.ro. Un abonament costă 375 lei.

ARTICOLE SIMILARE

“Epoca de aur” la Palatul Cesianu-Racovita

Mick Jagger a revenit pe scenă după operația la inimă

Andreea Damian

“Boogie” merge la Oscarurile europene

realitatea

Gel dezinfectant | Iată de ce este indicat să eviți să-l folosești la plajă

Andreea Damian

Rujul Hermès, un masterclass în luxul sustenabil

Andreea Damian

Choker: accesoriul momentului

realitatea

Scrie un comentariu