Tabu
CULTURE Slider

Timothée Chalamet în pielea lui Bob Dylan: proiect suspendat din cauza pandemiei

Din cauza crizei sanitare, turnarea filmului consacrat vieții legendarului cântăreț american Bob Dylan, care necesită o figurație numeroasă, nu va putea avea loc în curând.

Un maestru al genului biopic, un tânăr actor talentat și o legendă a muzicii. Going Electric are toate motivele să fie un proiect foarte așteptat.

Din păcate, va trebui să ne înarmăm cu multă răbdare pentru a-l vedea pe Timothée Chalamet retrăind tinerețea lui Bob Dylan, în regia lui James Mangold (Walk the Line, Le Mans ’66)

Directorul de imagine al superproducției Going Electric, Phedon Papamichael, a anunțat că filmările nu vor începe din cauza crizei sanitare. 

Trebuia să lucrăm pentru Bob Dylan cu Mangold, dar nu se va întâmpla. Nu cred că proiectul e mort, dar este complicat de realizat în plină pandemie de Covid-19, căci acțiunea se petrece și în cluburi minuscule, cu o mulțime de figuranți în costume de epocă. 

Phedon Papamichael, într-un interviu pentru site-ul Collider

Anunțat la începutul acestui an, după IndieWire, lungmetrajul ar trebui să vorbească despre o perioadă critică din cariera poetului și muzicianului Bob Dylan.

A renunțat la chitara acustică tradițională pentru a se orienta spre una electrică. A devenit consacrat datorită succesului pe care l-a avut single-ul Like a Rolling Stone. Bob Dylan a interpertat piesa într-o seară de martie din 1965, în timpul unui concert devenit mitic, în cadrul Newport Folk Festival.

Timothée Chalamet este și pe afișul noului film Dune, regizat de Denis Villeneuve, după romanul SF al lui Frank Herbert, iar premiera lungmetrajului a fost reprogramată pentru octombrie 2021. De asemenea, actorul urmează să evolueze în următorea producție cinematografică semnată de Wes Anderson, care va fi turnată la Angoulême, în Franța. De partea sa, la momentul actual, James Mangold lucrează la a cincea parte din saga Indiana Jones

sursa: Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

Săracii copii bogați ai planetei. Au strâns averi colosale

Andreea Damian

“Este un miracol”: soluția radicală a orașului Helsinki în problema oamenilor fără adăpost

Dora Constantinovici

Acțiunile Tesla scad din nou după ce câteva memorii interne au devenit publice

Ministerul Agriculturii nu mai are nicio scuză, Comisia Europeană ne-a dat lege să verificăm dublul standard al alimentelor

Dora Constantinovici

Sărbătoritul zilei de 25 noiembrie

realitatea

Coșmarul naționalei de fotbal feminin: jucătoarele prind lotul dacă fac sex cu șefii din federație

Andreea Damian

Scrie un comentariu