Tabu
Image default
CULTURE Slider

Timothée Chalamet în pielea lui Bob Dylan: proiect suspendat din cauza pandemiei

Din cauza crizei sanitare, turnarea filmului consacrat vieții legendarului cântăreț american Bob Dylan, care necesită o figurație numeroasă, nu va putea avea loc în curând.

Un maestru al genului biopic, un tânăr actor talentat și o legendă a muzicii. Going Electric are toate motivele să fie un proiect foarte așteptat.

Din păcate, va trebui să ne înarmăm cu multă răbdare pentru a-l vedea pe Timothée Chalamet retrăind tinerețea lui Bob Dylan, în regia lui James Mangold (Walk the Line, Le Mans ’66)

Directorul de imagine al superproducției Going Electric, Phedon Papamichael, a anunțat că filmările nu vor începe din cauza crizei sanitare. 

Trebuia să lucrăm pentru Bob Dylan cu Mangold, dar nu se va întâmpla. Nu cred că proiectul e mort, dar este complicat de realizat în plină pandemie de Covid-19, căci acțiunea se petrece și în cluburi minuscule, cu o mulțime de figuranți în costume de epocă. 

Phedon Papamichael, într-un interviu pentru site-ul Collider

Anunțat la începutul acestui an, după IndieWire, lungmetrajul ar trebui să vorbească despre o perioadă critică din cariera poetului și muzicianului Bob Dylan.

A renunțat la chitara acustică tradițională pentru a se orienta spre una electrică. A devenit consacrat datorită succesului pe care l-a avut single-ul Like a Rolling Stone. Bob Dylan a interpertat piesa într-o seară de martie din 1965, în timpul unui concert devenit mitic, în cadrul Newport Folk Festival.

Timothée Chalamet este și pe afișul noului film Dune, regizat de Denis Villeneuve, după romanul SF al lui Frank Herbert, iar premiera lungmetrajului a fost reprogramată pentru octombrie 2021. De asemenea, actorul urmează să evolueze în următorea producție cinematografică semnată de Wes Anderson, care va fi turnată la Angoulême, în Franța. De partea sa, la momentul actual, James Mangold lucrează la a cincea parte din saga Indiana Jones

sursa: Le Figaro

ARTICOLE SIMILARE

Jurat de la X-Factor prezinta program de striptease la tv!

Schimbările climatice îndeamnă la o regândire a sistemelor de producție de cacao şi cafea

Andreea Damian

3 cupluri celebre din care drama nu a lipsit

realitatea

Toyota construiește orașul smart cu AI, roboți și mașini care se conduc singure

Andreea Damian

PETA Book și celebritățile

realitatea

Control

realitatea

Scrie un comentariu