Home > Agenda > Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

Dupa o saptamana tumultoasa, plina de evenimente mai mult sau mai putin fericite, iata ca a venit si mult asteptatul weekend.

Asadar, in afara de proteste, hai sa vedem ce ne ofera Bucurestiul in materie de evenimente pentru acest sfarsit de saptamana.

Concerte si spectacole

  1. Tarja Turunen

Regina muzicii symphonic rock & metal, Tarja Turunen, revine in acest inceput de weekend in Bucuresti. Concertul va avea loc la Sala Palatului, in seara aceasta, incepand cu ora 20:00. Fosta solita a trupei Nightwish va readuce pe scena piese atat din repertoriul formatiei, cat si piese proprii, precum „I Walk Alone” sau „My Little Phoenix”.

  1. Revival – ABBA Tribute Band

In Hard Rock Cafe, in aceasta seara, incepand cu 22:30, va avea locu concertului trupe tribut ABBA din Marea Britanie, Revival. Trupa a fost votata de Asociatia Agentilor Muzicali Britanici drept cea mai buna formatie tribut ABBA din Marea Britanie.

  1. Babel

La LINOTIP – Centru Independent Coregrafic Bucuresti, in seara asta, incepand cu ora 20:00, are loc spectacolul de dans contemporan Babel. Tema spectacolului este iluzia stabilitatii, omul contemporan si orasul ca o jungla, in care fiecare organism supravietuieste cum poate.

 

Teatru

  1. Declick

Incepem acest weekend cu o piesa jucata La Godot Cafe Teatru, vineri la 19:00. In regia Alex Unguru, Declick ii are ca actori pe Antonia Ionescu si Rares Lucaci. Piesa vorbeste despre povestea a doi tineri care, in urma unui one night stand ajung sa formeze un cuplu.

  1. Zapezile de alta data

La Teatrul de Comedie, sambata va avea loc spectacolul „Zapezile de alta data” de Dumitru Solomon. Distributie: Gabriela Popescu, Sandu Pop, Aurora Leonte, Cezar Grumazescu, Eugen Racoti, Laura Cret, Andrei Runcanu.

  1. Jurnalul placerii

Duminica, incepand cu 20:00, la Teatrul Metropolis se pune in scena Jurnalul Placerii de Jean-Claude Carriere, spectacol nerecomandat celor sub 16 ani. Distributie: Cristiana Raduta-Bobic, Marius Bodochi, regia: Andreea Vulpe.

Expozitii

  1. Venin – Frumuseti de neatins

Incepand cu acest weekend, pana pe 18 iunie, Muzeul National de Istorie Naturala „Grigore Antipa” va invita sa explorati o noua expozitie temporara cu exponate vii, dar si cu piese de valoare inestimabila din colectiile muzeului.

Articole asemanatoare
Laura Cosoi s-a decis să fugă departe de București
Cineva a făcut măști împotriva poluării pe care chiar îți vine să le porți deși înjuri autoritățile
Profesoara care vrea armă: Țiganii, ungurii, arabii dacă nu se pot controla pot ieși din clasă
petiție
Într-un București sufocat de noxe, cetățenii își cer „Dreptul la aer”

Comenteaza acest articol

Bucurestiul in weekend, 03-05 februarie

by realitatea   1 min
0