Tabu
Image default
LIFESTYLE

Lustrele scandinave: punctul de atractie al living-ului

Daca vrei sa iti amenajezi casa in stilul scandinav exista cateva reguli nescrise ale acestui curent arhitectural de care trebuie sa tii cont. Minimalismul defineste designul nordic si este foarte usor de incorporat in locuinta ta. Trebuie doar sa ai grija la spatiile pe care le folosesti si felul in care aranjezi obiectele de mobilier. Fara a aglomera incaperile in care asezi canapeaua, fotoliile, masa de cafea sau comodele ai grija sa ajungi la un aspect cat mai aerisit in care diferitele pete de culoare sa contrasteze cu peretii albi. Poti adauga valentele usor extravagante ale stilului nordic, daca simti ca asta ti se potriveste, cu ajutorul unor textile contrastante, decoratiuni geometrice sau lustre. Mai jos, ti-am pregatit cateva feluri prin care lustrele pot deveni punctul de atractie din livingul tau scandinav.

Lustre cu aspect simplu

Poate ca nu esti inca pregatit sa infrumusetezi tavanul living-ului tau cu una din lustrele scandinave impetuoase. Cel mai usor este sa incepi cu o lustra clasica, simpla, din sticla colorata in verde, albastru sau crem. Efectul pe care il vei obtine este unul relativ modest, dar care va deveni un punct de interes in partea superioara a camerei. Asta inseamna ca nu vei iesi foarte mult din tiparele stilului nordic, dar pentru inceput este accesoriul de iluminat perfect pentru a te obisnui cu diferitele nuante proiectate si a vedea ce te atrage mai mult.

Lustre cu abajur din ceramica

Incorporeaza abajurul din ceramica verde House Doctor in decorul tau marcat de culori deschise. Orice raza de lumina usor colorata va nuanta peretii locuintei tale in variatii cromatice diferite. Astfel, poti obtine un look fresh in timp ce folosesti unul din obiectele decorative clasice stilului scandinav. Te poti inspira din combinatii diferite de griuri colorate create de opacitatea ceramicii din care sunt facute abajururile. De asemenea, nu uita ca si tipul de becuri folosite influenteaza tipul de lumina obtinut.

Lustre scandinave

Daca te-ai hotarat ca ai nevoie de lustre design scandinav deosebite pentru a completa aspectul interior al casei tale poti alege din designurile pe baza de alama, inox vopsit, cupru slefuit, lemn sau din textile cum ar fi bumbacul. Gandite ca adevarate opere de arta in sine, lustrele scandinave surprind prin designul elegant si prin texturile naturale utilizate. Creativitatea rafinata e una din caracteristicile stilului nordic astfel ca lustrele scandinave pot deveni cu usurinta adevarate puncte de interes in cadrul living-ului.

Chiar daca este usor sa fii surprins de designul lustrelor in stil scandinav, incearca sa obtii o iluminare temperata in camerele locuintei tale prin folosirea mai multor corpuri radiante. Ce parere ai de propunerile noastre?

ARTICOLE SIMILARE

Sotia lui PETRE ROMAN in depresie

Alina Binder, mireasă într-o rochie Parlor. Povestea din spatele ținutei

Andreea Damian

Tratamente cu cereale

realitatea

BOTEZATU – dezvaluiri despre viata lui sexuala! “Am avut multe aventuri de o noapte!”

Thalia, schimbare radicala de look! Seamana cu o papusa Barbie!

realitatea

Love Disfigure, campania care încurajează persoanele cu defecte fizice

Andreea Damian

Scrie un comentariu