Home > Lifestyle > S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!

S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!

Tot mai putina lume crede ca Viorel Lis ar putea fi tatal copilului cu care e insarcinata sotia lui, mai tanara cu 35 de ani ca el. Scandalul dintre Viorel, Oana Lis si Vali, presupusul amant al acesteia, ia amploare. Barbatul pune paie pe foc si spune ca a facut dragoste cu Oana, care are o relatie de 15 ani cu fostul primar al capitalei.

Confruntare limită între Oana Lis şi bărbatul care susţine că a avut o aventură cu soţia fostului primar al Capitalei, Viorel. Vali, presupusul amant spune că a avut o relaţie cu Oana şi că aceasta i-a mărturisit în intimitate că-şi doreşte foarte mult un copil. Mai mult decât atât, bărbatul susţine că există şanse foarte mari ca viitorul bebeluş al Oanei să fie şi al lui. “Oana mi-a mărturisit în intimitate că îşi doreşte foarte mult un copil. Am făcut dragoste. Înseamnă că acel copil este al meu”, a declarat Vali la Antena 1.

Pe de alta parte, Oana Lis a luat foc. “Doamne fereste! Nu cred asa ceva. Daca ma iubeai nu veneai aici ca sa imi faci rau. Ca sa faci testul de paternitate, ar trebui sa fiu si eu de acord cu asta. Cred doar ca vrei sa iesi in evidenta, dar nu e nimic adevarat din ce spui”, a declarat Oana Lis, conform www.cancan.ro.

Articole asemanatoare
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!
DIVORT: Viorel si Oana Lis s-au inselat reciproc! Dezvaluiri incredibile!
Gelos ca sotia face un copil cu alt barbat, VIOREL LIS a batut-o pe OANA in mijlocul strazii!

S-a aflat! CINE e tatal copilului pe care-l face OANA LIS!

by   1 min
1