Tabu
LIFESTYLE What's hot

ANNA LESKO – al doilea copil!

Anna-Lesko copilAnna Lesko se simte cât se poate de fericită şi împlinită de când în viaţa ei a apărut micuţul Adam, căruia artista i se dedică trup şi suflet. Deşi nu-i este deloc uşor să crească un copil fără ajutorul unei bone, Anna se pregăteşte să-i mai facă o soră sau un frate băieţelului ei.

În ciuda faptului că viaţa de artist îi ocupă foarte mult timp, Anna Lesko a luat o decizie surprinzătoare, la doar şase luni de când a devenit, pentru prima oară, mamă. Basarabeanca îşi doreşte ca micuţul Adam să aibă cât mai repede o soră sau un frate.

“Gata, mai fac un bebe!”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Libertatea.

Mai mult, artista se gândeşte deja şi la ce ar trebui să facă în momentul în care în viaţa ei va mai apărea încă un copil.

“Cu siguranţă, atunci va trebui să găsesc o bonă doar pentru Adam, că-mi va fi şi mai greu să mă ocup de amândoi”, a mărturisit cântăreaţa.

De când a născut, Anna a fost o mamă model pentru băieţelul său.

Este adepta alăptatului

L-a hrănit exclusiv de la sân, chiar şi atunci când trebuia să plece la concerte.

“Când nu sunt acasă, Adam rămâne fie cu ai mei, fie cu mama lui Adrian (n.r.- iubitul Annei), deşi vin special din Chişinău. Eu mă mulg şi îi las lăptic în biberon. Adam papă acum două farfurii de cereale şi câte cinci biberoane a 200 ml zilnic”, a mărturisit basarabeanca.

Totodată, Anna are grijă şi la tot ce mănâncă: “Evit produsele de patiserie. Mănânc orice, dar fără carbohidraţi, în special multe rădăcinoase, tot ce e verde”.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

De ce nu au femeile orgasm? – Un psiholog dezvaluie

Cristina Spatar – Dieta si secrete de frumusete de Sarbatori

Michelle Obama, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Barack, de ziua lui

Andreea Damian

IUBITUL secret al Iuliei Albu

Sfaturi pentru acasa – cum alegi lada frigorifica ideala

realitatea

Suntem la coada clasamentului european și în ceea ce privește munca de acasă

Andreea Damian

Scrie un comentariu