Home > Lifestyle > ANNA LESKO – al doilea copil!

ANNA LESKO – al doilea copil!

Anna-Lesko copilAnna Lesko se simte cât se poate de fericită şi împlinită de când în viaţa ei a apărut micuţul Adam, căruia artista i se dedică trup şi suflet. Deşi nu-i este deloc uşor să crească un copil fără ajutorul unei bone, Anna se pregăteşte să-i mai facă o soră sau un frate băieţelului ei.

În ciuda faptului că viaţa de artist îi ocupă foarte mult timp, Anna Lesko a luat o decizie surprinzătoare, la doar şase luni de când a devenit, pentru prima oară, mamă. Basarabeanca îşi doreşte ca micuţul Adam să aibă cât mai repede o soră sau un frate.

“Gata, mai fac un bebe!”, a declarat vedeta, în exclusivitate pentru Libertatea.

Mai mult, artista se gândeşte deja şi la ce ar trebui să facă în momentul în care în viaţa ei va mai apărea încă un copil.

“Cu siguranţă, atunci va trebui să găsesc o bonă doar pentru Adam, că-mi va fi şi mai greu să mă ocup de amândoi”, a mărturisit cântăreaţa.

De când a născut, Anna a fost o mamă model pentru băieţelul său.

Este adepta alăptatului

L-a hrănit exclusiv de la sân, chiar şi atunci când trebuia să plece la concerte.

“Când nu sunt acasă, Adam rămâne fie cu ai mei, fie cu mama lui Adrian (n.r.- iubitul Annei), deşi vin special din Chişinău. Eu mă mulg şi îi las lăptic în biberon. Adam papă acum două farfurii de cereale şi câte cinci biberoane a 200 ml zilnic”, a mărturisit basarabeanca.

Totodată, Anna are grijă şi la tot ce mănâncă: “Evit produsele de patiserie. Mănânc orice, dar fără carbohidraţi, în special multe rădăcinoase, tot ce e verde”.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
mihaela-rădulescu
Mihaela Rădulescu, Anna Lesko și Alina Pușcău vor trece la munca de jos
anna-lesko
Cum s-a pozat din nou în bucătărie Anna Lesko
anna-lesko
Ce mare s-a făcut fiul Annei Lekso. Puștiul o ajută pe solistă pe rețelele de socializare
anna lesko - in bucatarie
Anna Lesko sexy și în bucătărie dar și la reparații

Comenteaza acest articol

ANNA LESKO – al doilea copil!

by   1 min
0