Tabu
Image default
BEAUTY What's hot

Dita Von Teese folosește peste 300 de produse pentru machiaj și coafură

Regina stilului burlesc (burlesque), Dita Von Tese, a vorbit despre produsele de înfrumusețare preferate și nu a ezitat să recunoască faptul că este propriul ei hairstylist și make-up artist.

Dansatoarea, pe numele real Heather Renée Sweet, a declarat că este atât de dependentă de produsele de înfrumusețare încât nu ar putea trăi fără multitudinea de cosmetice și produse de îngrijirea a părului, pe care le folosește pentru a obține acel look retro spectaculos, după cum citează dailymail.co.uk.

Pusă să numească trei produse de care nu s-ar lipsi niciodată, Dita a răspuns ”Trei? Dumnezeule, sunt mai mult de 300! Sunt atât de multe produse de care nu m-aș putea lipsi. Chiar și în show-urile mele, eu fac totul, de la machiaj până la alegerea ținutelor.” ”Îmi place procesul de pregătire, atât în cazul părului, cât și al machiajului. Cu trei produse, aș întâmpina o mulțime de probleme în a mă pregăti!”, a adăugat ea.

Printre produsele ei preferate se numără fondul de ten Dior Capture Totale, pudra MAC Mineralize, rujul Dior Dolce Vita, tușul pentru ochi Guerlain Divinora și mascara Dior Show.

Cele 5 sfaturi pentru un machiaj retro oferite de Dita Von Teese:
1. ”Pielea de alabastru reprezintă baza perfectă pentru un aspect vintage. N-aș visa niciodată să fiu bronzată – întotdeauna folosesc cremă cu protecție solară și port pălărie când ies în soare.”
2. ”Rujul roșu, clasic, este cea mai chic declarație de frumusețe pe care o femeie o poate face. Buzele mate sunt ca petalele zemoase de trandafir.”
3. ”În anii ‘30 și ‘40, manichiura half-moon reprezenta un epitom pentru eleganță. Acum a devenit modern și chic.”
4. ”Pentru un look dramatic, încep cu un fard neutru pentru pleoape, definesc o umbră cu fard nergu. Finalizez cu un alb strălucitor pe arcadă și pe pleoape.”
5. ”Întotdeauna îmi pudrez nasul cu o pulbere bine presată într-o cutie rafinată, ca o bijuterie. Sunt greu de găsit, dar încercați pe eBay.”

Foto: Scott Nathan (Fleurteese Ad Campaign)

ARTICOLE SIMILARE

Claudia Schiffer lanseaza o linie de produse pentru par

DRAMA SEXUALA la olteni: ce a vrut politista MELANIA sa-i taie sefului ei!

Make-up pas cu pas: Beyonce in clipul „Haunted”

Katy Perry acuzată de indecentă!

realitatea

Tutorial machiaj chocolate smokey eyes

realitatea

Salveaza-ti parul de efectele anotimpului rece

Scrie un comentariu