Tabu
Image default
LIFESTYLEWhat's hot

Smirnoff Black No. 55 – Cocktails by Kenji Jesse

kenji jesse 2 smirnoff black 2Diferenta intre o petrecere buna si o petrecere excelenta sta in reusita unor momente memorabile, in nivelul de energie al celor prezenti si nu in ultimul rand in felul in care ti-a fost servit un cocktail. Sambata noaptea, la Fratelli Studios, Kenji Jesse, unul dintre cei mai buni mixologi pe plan international, a devenit pret de cateva ore un guru al cocktail-urilor oferite de Smirnoff Black No. 55 in cadrul unui eveniment cu totul special. Pentru prima oara in Romania, Smirnoff a adus Illuminato, un party concept futurist de mare magnetism.

Illuminato este un un adevarat spectacol de lumina, proiectii laser, culoare si energie, care a reusit sa stranga la un loc un crowd bogat de oameni si cantitati considerabile de buna dispozitie, in timp ce dansatorii in costume fosforescente au insufletit atmosfera.

Vodka Smirnoff, o bautura plina de caracter, care surprinde chiar si cele mai pretentioase gusturi  cu aroma sa de grau, note usoare de ciocolata, condimente si carbune a reprezentat cel mai bun acompaniament al serii, datorita gustului cremos, cu un final persistent si rotund.

Smirnoff G–Fresh ramane unul din cocktailurile vedeta ale serii, datorita caracterului bogat si distinctiv al lui Smirnoff Black, ce se face simtit in orice cocktail, transformand orice mix intr-o experienta inedita. Cu o reteta simpla, Smirnoff G- Fresh este un amestec savuros si fresh de suc de grapefruit, apa tonica si Smirnoff Black, peste care se adauga 1 felie de grapefruit roz, trecand dincolo de granitele unei simple bauturi, ca accesoriu chic.

Desemnata bautura spirtoasa premium numarul 1 in lume, Smirnoff isi are originile in Rusia secolului XIX. Povestea Smirnoff isi are originile in anul 1864 în Moscova, unde Piotr Arsenyevich Smirnoff si-a deschis o distilerie si a inceput sa produca propriul brand de vodka. 22 de ani mai tarziu tarul il investeste cu titlul de Furnizor al Curtii Imperiale Rusesti.

Smirnoff, comercializată în peste 130 de țări de pe 6 continente, propune rețeta unică Smirnoff Black No. 55, o vodcă premium, care te cucerește prin puritatea și personalitatea gustului său, dar si prin eleganța formei și a stilului. Gustul ireproșabil se datorează metodei tradiționale rusești de distilare în alambic de cupru, care păstrează gustul natural de cereale și aroma fină a materiei prime.

Unicitatea rețetei Smirnoff Black este dată de un proces de producție deosebit.   La baza produsului finit stă distilarea continuă de 3 ori, ceea ce conduce la o vodca pură și de calitate superioară. Rețeta rusească tradițională presupune ca vodca să fie distilată a patra și ultima oară prin metoda clasică într-un alambic de cupru. Caracterul Smirnoff Black este dat de interacțiunea dintre vodcă și cupru, cunoscută sub numele de reflux. Această rețetă este produsă într-o singură distilerie în lume, în Scoția, într-un alambic cu o capacitate de 12.000 de litri.

Pasul final al procesul de producție este filtrare prin cărbune de mesteacăn și stejar, folosit pentru a îndepărta impuritățile. Pentru fiecare strop de Smirnoff sunt necesare minim opt ore ca procesul de filtrare să fie complet, acestă metodă facând diferența între o vodcă bună și o vodcă extraordinară.

Metoda de distilare în alambicuri de cupru, veche de sute de ani, este cheia către gustul distinctiv al lui Smirnoff Black No. 55. Acum mai mult de 300 de ani, această metodă unică de distilare era folosită la obținerea unei vodci exclusiviste, mândria cramelor de la Curte, consumată doar de către regi și aristocrați.

Rezultatul acestui proces este un gust unic, plin de caracter, care surprinde chiar și pe cei mai pretențioși consumatori cu o aromă de grâu cu note ușoare de ciocolată, condimente și cărbune. Gustul este cremos, catifelat, cu o tentă subtilă de fructe, tonuri florale și aceleași note ascunse de cărbune, cu un final persistent și rotund.

In Romania, Smirnoff este distribuita de PPD.

RETETA DE COCKTAIL SMIRNOFF

Smirnoff Marmalade Zest

Datorită caracterului bogat și distinctiv al lui Smirnoff Black, gustul său se face simțit în orice cocktail. Acest caracter transformă orice mix banal într-o experiență inedită: Smirnoff Marmalade Zest, cocktailul semnătură al Smirnoff Black, are o rețetă simplă dar savuroasă, care necesită 40 ml Smirnoff Black, 2 linguri de marmeladă, 2 picături bitter de portocale și suc de mere. Ingredientele se toarnă într-un shaker plin cu gheață și se agită bine, apoi conținutul se strecoară într-un pahar de cocktail refrigerat și se garnisește cu o coajă de portocală.

ARTICOLE SIMILARE

SERGIU NICOLAESCU – Galerie FOTO cu cel mai seducator roman din cinematografie

Bianca Dragusanu, schimbare drastica de look! Parca e o zana!

3 stațiuni din Grecia renumite pentru tavernele cu specific pescăresc

realitatea

O plantă chinezească elimină cancerul în 40 de zile

Fotografie – Sufletul satului romanesc: Delta Dunarii

realitatea

CinemAddicts 2: Moromeţii

Scrie un comentariu