Tabu
LIFESTYLESlider

Ce spune despre tine modul în care strănuți

Specialiștii au descoperit 5 moduri diferite de strănut, care pot spune totul despre tine.

În fiecare cultură sunt întipărite anumite reguli, mai ales când vine vorba despre strănut, caz în care dacă în Shanghai, până nu demult, era acceptabil să-ți sufli nasul în public și să strănuți la liber, în Marea Britanie aceste obiceiuri ar atrage priviri disprețuitoare din partea tuturor.

1. Lași stropii să sară în toate părțile

Te simți cu adevărat eliberată atunci când strânuți și de aceea nici nu-ți controlezi volumul sau direcția stropilor, ceea ce atrage foarte multă atenție asupra ta. Ai mare încredere în tine și te simți bine în orice context social.

2. Strănutul timid

Încerci să controlezi toate aspectele strănutului, pe cât de mult poți și ești foarte discretă, rareori își dă cineva seama ce s-a întâmplat de fapt. În general, ești percepută ca fiind timidă, dar cu o bună creștere exemplară, fiind conștientă de toate regulile impuse de societate, de aceea ești și foarte sensibilă la critici.

3. Înlănțuitorul de strănuturi

Aici nu este vorba despre un tic ci despre faptul că nu lași strănutul să iasă, dar îți tragi mereu nasul, ceea ce prima oară să zicem că este normal, dar pe urmă deja îi enervează pe toți cei din jur. Nu te simți confortabil să-ți sufli nasul în public și nu-ți place să stai prea mult printre oameni.

4. Strănut în serie

Strănuți de foarte multe ori la rând și ești foarte exhuberantă în manifestări. Foarte multe persoane consideră că acest tip de comportament este inacceptabil în societate și îl asociază cu o persoană bolnavă, de aceea se și feresc oamenii de tine când faci o astfel de criză.

5. Examinatorul

Nu-ți place să strănuți, dar înțelegi că este ceva ce nu prea poți controla așa că-i dai drumul când îți vine, numai că apoi dai peste tot cu dezinfectant și te speli obsesiv pe maini.

ARTICOLE SIMILARE

Jennifer Lopez, înşelată de iubit cu un transsexual

Cum arată Brigitte Pastramă fără un strop de machiaj și filtre de înfrumusețare

Andreea Damian

Povestea din biblioteca mea: Parinoush Sanie, Cel care ma asteapta

realitatea

Emma Stone și-a schimbat numele în cinstea Emmei Bunton – Baby Spice

realitatea

TESTAMENTUL doctorului Mencinicopschi

De ce refuză Cosmin Seleși să mai meargă în vacanță pe litoralul românesc

Andreea Damian

Scrie un comentariu