Tabu
PEOPLESlider

Monica Anghel apelează la detox. Cum arată sesiunea de anul acesta

Monica Anghel apelează, o dată pe an, la câte o sesiune de detox. Anul acesta, pe 19 februarie, va merge la un cunoscut centru de detox din Brașov, pentru a-și curăța organismul și a-și consolida bunăstarea, potrivit Click!

„Pe 19 februarie merg la detox la Brașov (..) și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox. Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, a mărturisit, pentru Click!, Monica Anghel.

Artista a uimit în ultimii ani cu o transformare spectaculoasă a siluetei sale, după ce a reușit să scape de multe kilograme. Printre secrete ei se numără postul intermitent, care îi dă energie și un tonus excelent, dar și sportul. Are propriul ritual de întreținere, este extrem de atentă la alimentație, iar anual face și câte  o sesiune de detox.

Pe lângă proiectele din planul profesoinal, Monica Anghel reușește să petreacă timp și cu fiul ei în vârstă de 12 ani, Aviv, care are o personalitate puternică și este pasionat de actorie. Artista este prietenă cu Jojo, așa că fiul ei a decis să meargă, încă de anul trecut, la școala de actorie pe care actrița o are împreună cu soțul ei, Paul Ipate.

„Băiețelul meu a început cursurile de actorie cu Cătălina Grama Ipate, Paul Ipate și Laura Anghel, anul trecut. În momentul acesta nu m- am gândit să facă aceste cursuri ca să joace într-un film, nu știu, dacă o să primească o propunere, vedem, merge, dă casting, nu știu! Ce știu sigur este că învață mult la aceste cursuri, îi place,  se simte în largul lui, noi putem să ne facem planuri dar Dumnezeu are deja planul făcut pentru fiecare dintre noi”, a mai mărturisit Monica Anghel.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce face graviduța Laura Cosoi în izolare

Tabu Tabu

Muntele de gunoi din India va fi în curând mai înalt decât Palatul Taj Mahal

Andreea Damian

Adevărul despre consumul de carne roșie. Oamenii de știință se contrazic

Andreea Damian

Gestul prețios făcut de Adelina Pestrițu cu banii câștigați dintr-un proces

Tabu Tabu

Te ajută dieta pentru fertilitate să ai succes în conceperea unui copil? Părerea experților

Andreea Damian

Concurs incheiat! Slabeste sanatos si cu placere!

realitatea

Scrie un comentariu