Tabu
Image default
PEOPLESlider

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre diferența de înălțime dintre ea și Dani Oțil

Între Gabriela Prisăcariu și soțul ei este o diferența de înălțime vizibilă, Dani Oțil fiind mai scund. Recent, matinalul de la Antena 1 a povestit un episod amuzant cu privire la statura sa.

De-a lungul timpului, cei doi au fost ținta criticilor referitoare la diferența de înălțime dintre ei, Gabriela Prisăcariu fiind ceva mai înaltă față de soțul ei. Cu toate acestea, cei doi și-au trăit povestea de dragoste așa cum au știut mai bine și nu au dat atenție comentariilor răutăcioase. Totuși, asta nu înseamnă că subiectul nu a devenit și pentru ei un motiv de tachinare.

Recent, Dani Oțil a povestit în cadrul matinalului de la Antena 1 un episod ce reflectă părerea soției sale referitoare la statura sa. Când cei doi se aflau la o nuntă a unor prieteni, Gabriela l-ar fi certat pe mire pentru faptul că nu și-a lăsat soția să poarte tocuri înalte pentru a nu fi atât de sesizabilă diferența lor de înălțime.

„Noi am fost la o nuntă și l-a certat pe mire că de ce nu a lăsat-o pe mireasă să-și pună tocuri. Mireasa mea era înaltă ca soția mea și ca tine. Omul era în cea mai frumoasă, crede el, zi din viața lui. Era lume, fotografi și soția mea dragă zicea «Uită-te câtă sunt eu pe lângă Dani. Mi-am pus tocuri de 12 sau 14 și asta nu e o problemă. Tu de ce…?» și omul zice «E nunta mea, lasă-mă în pace!»”, a povestit Dani Oțil.

Dincolo de faptul că Gabriela este mai înaltă decât Dani, între ei există și o diferență de vârstă apreciabilă, mai precis 12 ani îi despart pe cei doi. Prezentatorul TV are vârsta de 42 de ani, iar modelul a împlinit recent 30 de ani.

ARTICOLE SIMILARE

Alina Ceușan e gata de botez, dar nu știe când va avea loc

Tabu Tabu

Invata sa realizezi un machiaj corector in functie de forma fetei!

realitatea

Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran

Andreea Damian

Cine era Oksana Shachko, cofondatoarea Femen care s-a sinucis la doar 31 de ani

Andreea Damian

Rebel Wilson a dezvăluit că este bisexuală. Cine e iubita sa

Andreea Damian

Ce intervenții și-au făcut Brigitte și Florin Pastramă

Tabu Tabu

Scrie un comentariu