Tabu
Image default
PEOPLESlider

Anamaria Ferentz l-a întâlnit pe Klaus Iohannis la San Francisco. Cum s-a fotografiat cu președintele

Klaus Iohannis a participat joi, 22 septembrie, la o întâlnire cu românii de pe Coasta de Vest a Americii. La eveniment a luat parte și Anamaria Ferentz, care e stabilită în America de aproximativ 10 ani.

„Preşedintele Iohannis a venit la San Francisco pentru întâlnirea cu românii de pe Coasta de Vest. După 17 ani, un preşedinte român a ajuns în San Francisco şi am zis că este o ocazie extraordinară să îl cunoaştem şi noi pe Iohannis”, a dezvăluit Anamaria Ferentz pentru Click!.

Vedeta nu a fost singură, a însoțit-o iubitul ei, Doug. Aceștia nu au ratat șansa și s-au fotografiat alături de Klaus Iohannis și Carmen Iohannis.

„Consulatul de la Los Angeles ne-a invitat pe noi şi a fost superb. Au fost români din mai multe state, nu numai de pe Coasta de Vest. Au fost oameni de afaceri, oameni care activează în domeniul public, oameni muncitori, oameni foarte-foarte faini, care au venit de peste tot să se întâlnească cu preşedintele. A fost o seară memorabilă! Nu ai ocazia în fiecare zi să cunoşti un preşedinte de ţară!

A fost o onoare şi pentru mine, şi pentru Doug, iubitul meu. El a fost foarte impresionat! Noi am zburat în San Francisco doar pentru seara respectivă, înainte de eveniment, am ajuns acolo, apoi am fost la o cină şi după aceea ne-am întors acasă”, a mai povestit Anamaria Ferentz.

ARTICOLE SIMILARE

În cât timp te vindeci, de fapt, de coronavirus

Andreea Damian

Avatar 2 și 3: James Cameron nu este sigur dacă lumea își dorește să vadă continuările

realitatea

Liviu Vârciu a devenit și tătic de băiat!

Tabu Tabu

„Știu că nu mai am mult timp de trăit”: confidențele emoționante ale lui Jane Fonda, bolnavă de cancer

Andreea Damian

Consumatorul verde cumpără în exces produse prietenoase cu mediul, fără să aibă neapărat nevoie

Andreea Damian

Brand-ul romanesc Chotronette pe catwalk in Sydney

realitatea

Scrie un comentariu