Tabu
Image default
PEOPLESlider

Shakira, o nouă melodie „de răzbunare”

Shakira a dezvăluit că încă nu a reușit să treacă în totalitate peste momentul despărțirii de tatăl copiilor ei, Gerard Pique. Ea a compus o nouă melodie în care îl umilește pe fostul ei partener e viață.

Cântăreața a mai dezvăluit că încă „exorcizează unii demoni” într-un nou articol pentru Billboard. „Am trecut prin mai multe etape: negare, furie, durere, frustrare, furie din nou, durere din nou”, a declarat ea pentru publicație. „Acum mă aflu într-o etapă de supraviețuire. Ca și cum ar fi să îți scoți capul deasupra apei. Și este o etapă de reflecție”, a mai spus ea.

Shakira a fost înșelată de Pique anul trecut, după care cei doi și-au spus adio. Ea a mărturisit că ar fi preferat să-și crească copiii alături de tatăl lor.

„Prioritatea mea a fost casa mea, familia mea. Am crezut în «până când moartea ne va despărți». Am crezut în acest vis și am avut acest vis pentru mine și pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de, nu știu, 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, au o dragoste unică. Așa că știu că este posibil”, a spus ea. „Este ceea ce mi-am dorit pentru mine și pentru copiii mei, dar nu s-a întâmplat. Dacă viața îți dă lămâi, trebuie să faci limonadă. Asta fac eu: fac limonadă.” Shakira i-a dedicat fostului ei iubit o nouă melodie în care îl umilește pentru faptul că a trădat-o. Piesa „El Jefe”, cu Fuerza Regida, este dedicată lui Lili Melgar, bona care ar fi descoperit aventura lui Gerard Piqué.

Videoclipul a fost lansat deja, iar la finalul acestuia, cântăreața o salută pe Lili Melgar, care apare, de asemenea, pentru scurt timp în videoclip, în timp ce Shakira o salută.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Ce l-a determinat pe Kanye West să se distanțeze de politică

Andreea Damian

Michelle Obama, apariție „sclipicioasă” în cizme de 4.000 de dolari

Andreea Damian

Shakira, condamnată la 3 ani de închisoare! Prima reacție a vedetei

Andreea Damian

Adela Popescu și Dan Bordeianu, din nou împreună. Cum au fost surprinși cei doi

Andreea Damian

Globurile de Aur 2024: Lista nominalizărilor

Andreea Damian

Irina Rimes, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei

Tabu Tabu

Scrie un comentariu