Tabu
Image default
ShopSlider

Dacă ai găsit cu adevărat dragostea, nu renunța ușor la primul obstacol! Păstreaz-o!

Sunt oameni care ajung mai repede la separare, după un timp destul de scurt de relație, din cauza faptului că sunt mai egoiști, mai egocentriști, se iubesc doar pe ei și nu mai vor să dăruiască și să iubească partenerul față de care au dorit la un moment dat să rămână împreună. Mulți se îndrăgostesc și vor ca acest sentiment să dureze toată viața. Îndrăgosteala este o minunată exaltare dar care durează doar o vreme. Dacă nu apare iubirea, relația nu mai evoluează în armonie. Sentimentele se pierd, mai ales dacă ele au fost confundate cu acea stare de atracție și de îndrăgosteală de la început. (P)

Când dragostea se pierde se mai poate face ceva? Se spune că ar mai fi ceva de făcut. Trebuie să existe mici secrete prin care se mai poate aprinde focul dragostei. Dacă mai există o scânteie, este posibil ca ea să fie suficientă pentru a construi iar o relație frumoasă. Conceptul de relație conștientă trebuie înțeles și aplicat. Este vorba de a face mici pași spre partener, de a construi relația, de a-ți arăta prin mici gesturi iubirea și atractivitatea față de partener. Poți face asta prin vorbe frumoase, prin mici atenții, cadouri pe care să le alegi cu bun gust, prin comunicare respectoasă și gesturi iubitoare.

Un cadou scump este mai bun decât unul ieftin? În general, nu. Un cadou trebuie să impresioneze, să fie special, nu neapărat să fie un cadou care să coste mulți bani. Cele mai populare idei de cadouri pentru femei sunt produsele cosmetice, parfumurile, articolele de îmbrăcăminte, florile, cutiile cu bomboane de ciocolată, bijuteriile, vacanțele, etc. La bărbați predomină gadget-urile, hainele, accesoriile, uneltele și altele. Alte idei de cadouri pentru bărbați poți găsi în magazinele online care au astfel de produse unice pentru ocazii speciale. Poți găsi cadouri personalizate cum sunt tricourile, hanoracele, cănile imprimate, dar și cadouri deosebite, obiecte pentru casă, living, grădină și multe altele. Astfel de cadouri pot fi surprize unice pentru persoana iubită, ele pot aduce zâmbete și bucurie pe chipul acesteia. Pentru a avea o relație pe termen lung, nu ezita să surprinzi persoana dragă cu daruri frumoase, de acest fel!

Când dragostea a existat în relație, este clar că experiențele comune au fost destul de intense și, prin urmare, nu cred că pot fi uitate atât de ușor de tine și persoana dragă. Deci este posibil ca sentimentele să reapară, dacă vă mai dați o șansă.

În primul rând, este important să existe respect și să nu provocați milă sau compătimire. Pentru asta este bine să jucați puțin teatru, nu trebuie să vă puneți toate temerile și problemele pe tavă. Este bine să vă ascundeți gândurile negative, să nu păreți o persoană slabă, care are mereu nevoie de susținere și ajutor. Nimeni nu vrea la nesfârșit să ducă pe cineva în spate.

Revizuirea comportamentului contează. Amintiți-vă cum era la începutul relației, când vă arătați toate calitățile pentru a impresiona persoana dragă. Relația presupune un pic de efort, de sacrificii, timp și atenție pentru cel de lângă tine. Ideea nu este de a vă agăța unul de altul, ci de a vă manifesta dragostea și pasiunea. Dacă pasiunea a murit în relație, ea trebuie readusă la viață.

Un alt aspect care vă poate ajuta să atrageți atenția, este să fiți mai plin de energie, mai entuziasmat, mai vesel, în formă. Asta este ușor de realizat dacă faci sport. Prin urmare, poți obține mai multă încredere dacă ești mai activ, dacă faci un sport, jogging, înot, fitness, pilates, yoga, orice îți place.

Trebuie să fii stăpân pe tine, să-ți iei viața în propriile mâini. Vino cu inițiative de a merge împreună în weekend-uri în locuri frumoase, în natură, de a petrece mai mult timp cu prietenii. Foarte important este să aveți planuri comune, de aceea puteți să vă amintiți cât de minunate erau momentele când v-ați căsătorit, când v-ați luat un apartament sau alte lucruri la care ați visat amândoi.

Chiar dacă relația pare că trece printr-o etapă grea, este bine să nu vă gândiți doar la povara care va provocat această separare, trebuie să vă creați timp pentru a construi ceva nou, pentru mai multă libertate, pentru prietenie, dragoste și iubire.

 

ARTICOLE SIMILARE

Femeile empatice sunt ființe minunate dar își găsesc greu un partener. Iată 11 motive!

Andreea Damian

Vedete nascute pe 31 august!

realitatea

Cum arată noua locuință a Claudiei Iosif, în care s-a mutat după despărţirea de Dorian Popa

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 10 iulie!

realitatea

Markus Schulz lanseaza o noua piesa alaturi de KAZIBO Music!

realitatea

Quentin Tarantino, tată pentru prima dată la vârsta de 56 de ani

Andreea Damian

Scrie un comentariu