Tabu
Image default
PEOPLESlider

„Dan Negru a murit!” Reacția genială a prezentatorului: „Mi-o merit!”

Dan Negru este binecunoscut pentru faptul că are curajul de a spune lucrurilor pe nume, chiar dacă acest fapt îi atrage de multe ori critici din partea internauților.

Zilele trecute, Dan Negru a comentat pe pagina de Instagram modul alarmist în care unele dintre canalele de televiziune prezintă știrile și le-a acuzat de faptul că sunt direct responsabile pentru crearea unui val de panică în rândul populației. Nu a trecut mult timp, iar o știre controversată a început să circule în mediul online: Dan Negru a murit.

Prezentatorul a fost amuzat de întreaga situație și a reacționat printr-un mesaj pe contul personal de Facebook în care și-a exprimat poziția față de știrea care a circulat pe mai multe site-uri.

„Mi-o merit ! În postarea de dinainte m-am luat de exagerările din breaking-newsuri și imediat online-ul m-a omorât. Nepoții din online nu-s mai breji că noi, bunicii din tv.

Știrea că am murit s-a rostogolit rapid, dar le mulțumesc colegilor de prin presă că au semnalat fake-news. Se zice că după ce mori părul și unghiile continuă să-ți crească doar telefoanele semai răresc. Aiurea, la mine s-au înmulțit.

Problema o aveam cu Kanal. Abia semnasem cu oamenii ăștia și deja am început să caut prin contract să văd dacă moartea e clauză de forța majoră”, a fost mesajul scris de Dan Negru.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de (@negru_dan)

ARTICOLE SIMILARE

Fotografie cu Sorin Onisor – Toscana

realitatea

Matthew McConaughey, disperat să joace într-un film biografic despre cascadorul Evel Knievel

Andreea Damian

Cătălina Ponor, prima imagine cu băiețelul ei

Andreea Damian

MNLR ⎪ Memoria obiectelor mici și mari pe înțelesul tuturor

Ciocîrlan

Modul Cărturești | Future Design with Drag and Drop

Ciocîrlan

Interviu cu Jeff Bridges: “Trump m-a inspirat să iau măsuri”

realitatea

Scrie un comentariu