Tabu
PEOPLESlider

„Câți copii mai trebuie să moară?” Strigătul de disperare al Olenei Zelenska, soția președintelui ucrainean

Amenințată de forțele speciale ruse, Olena Zelenska refuză să se lase intimidată. „Sunt ținta numărul 1, soția și copiii mei numărul 2”, a spus Volodimir Zelenski într-un video, distribuit pe rețelele de socializare joi, 24 februarie.

De când a pornit războiul între țara sa și Rusia, președintele ucrainean a deținut cârma țării sale, ca un erou al conflictului. În fața unei astfel de amenințări, soția sa Olena Zelenska refuză și ea să se lase intimidată.

„Astăzi nu voi intra în panică și nu voi vărsa lacrimi, a scris ea într-o postare pe Instagram, publicată joi, 24 februarie. Voi fi calm și încrezător.” Înainte de a adăuga: „Copiii mei se uită la mine. Voi sta alături de ei. Și cu soțul meu. Și a poporului ucrainean.” Zece zile mai târziu, ea vorbește din nou prin intermediul aceleași rețele de socializare rețea, cu cuvinte mai dure, mai puternice. „Câți copii mai trebuie să moară?” scrie ea disperă, adăugând și o serie de fotografii cu copii care au murit de când au început bombardamentele. În prima fotografie alb-negru (mai jos)se află Polina, din Kiev. „A murit în timpul bombardamentelor de pe străzile capitalei, împreună cu părinții și fratele ei. Sora ei este în stare gravă”, spune cu tristețe prima doamnă ucraineană. Apoi adaugă fotografii cu Alice, Arsène, Sophie…

Olena Zelenska a afirmat din start că va rămâne la Kiev, în ciuda pericolului care planează asupra ei în capitală. Ea ar fi ținută ascunsă de la amenințările cu asasinarea asupra cuplului prezidențial.â

Un adevărat pilon al șefului statului, Olena Zelenska a continuat, de-a lungul anilor, să-i arate sprijinul neclintit. Și asta, cu mult înainte ca soțul ei să fie șeful țării. Născută pe 6 februarie 1978 în Kryvyi Rih, Olena fost scenaristă, scriind odată schițe comice pentru Volodimir Zelenski pe când era actor. Înainte de a-i deveni consultant de imagine, în 2019, după ce a ajuns președinte.

ARTICOLE SIMILARE

Cum să aplici protecție solară atunci când porți deja machiaj?

Andreea Damian

Cum a decurs prima întâlnire dintre ducii de Sussex şi ducii de Cambridge de după Megxit

Andreea Damian

Megadeth revine în România. Pe 10 iunie, la Romexpo

Tabu Tabu

Divorț neașteptat în showbiz! S-au despărțit după 18 ani

Andreea Damian

Celebritati nascute pe 29 iulie!

realitatea

Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”

Andreea Damian

Scrie un comentariu