Tabu
PEOPLESlider

Legătura neștiută dintre Doina Teodoru și Mihai Bendeac

Actrița Doina Teodoru a devenit cunoscută prin participarea sa la show-ul de pe Antena 1, iUmor. La vremea respectivă s-a scris că Mihai Bendeac, jurat al emisiunii, a fost extrem de atras de actuala iubită a lui Chef Cătălin Scărlătescu.

Actorul a negat însă zvonurile, menționând că nu este nimic adevărat, ci doar niște zvonuri răutăcioase. Prin prima meseriei lor de actori, cei doi au ajuns să colaboreze la mai multe proiecte, cum ar fi „În puii mei” sau „Băieți de oraș”, însă nu a fost nimic mai mult între ei.

Chiar dacă reușise să atragă simpatia lui Mihai Bendeac, actrița nu a fost intimidată de acest lucru și nu a ezitat să spună ironii la adresa acestuia: „Picioarele îi plac și ar băga absolut orice în gură. A fost atât de obsedat de picioare încât și-a băgat picioarele și în emisiunea asta”, a declarat Doina Teodoru despre Mihai Bendeac, după ce juratul a decis să părăsească show-ul.

În 2017, când a participat la iUmor, se zvonea că devenise preferata lui Mihai Bendeac. Mulți au presupus că între cei doi ar fi mai mult de o relație de colegialitate și că ar fi fost iubiți. Actorul a negat totul și a spus că astfel de vorbe nu-și au locul fiindcă au doar o relație de prietenie.

Zvonurile au ajuns la final atunci când s-a aflat că Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu formează un cuplu.

ARTICOLE SIMILARE

Nuntă mare în showbiz! Gina Pistol și Smiley au schimbat naşii

Andreea Damian

În căutarea bonei pentru copilul meu

Andreea Damian

Sistemul Random Number Generator la Cazinouri Online

realitatea

Noul Val cinematografic romanesc: ce este, ce inseamna si incotro se indreapta

realitatea

S-a sfârșit! Pepe și Raluca Pastramă au divorțat la notar

Andreea Damian

Metoda prin care Monica Anghel a slăbit peste 30 de kilograme

Andreea Damian

Scrie un comentariu